Griffin Premium
Onu düşünerek yapılıyor zaten sistem, senin isteyerek dokunup dokunmadığını algılayan yöntemler vardı bir sitede okumuştum.Bence yapılması kötü bir şey.. Çift tarafta ekran var, telefonu kavrıyorsun, arka tarafta elin uygulamaya değiyor, açılıyor. Pek gerekli görmüyorum bunu.
Eğer fazla gelişmiş bir sensörleri yok ise, hiç girişmesinler zaten böyle bir projeye.Onu düşünerek yapılıyor zaten sistem, senin isteyerek dokunup dokunmadığını algılayan yöntemler vardı bir sitede okumuştum.
Apple'dan bahsediyoruz. Tabii ki vardır böyle bir sensörleri (vardır dimi lan) yoksa da huawei ya da xiaomi'den alırlar nolcakEğer fazla gelişmiş bir sensörleri yok ise, hiç girişmesinler zaten böyle bir projeye.
İlla olacaktır ama bu sensörleri nasıl yerleştirecekler acaba. Kirli bir görüntü oluşturmasından korkuyorum. Ön kameraya yerleştirirler ise güzel olabilir. Ancak full ekran olduğu zaman ön/arka kamera olayı nasıl olacak? Beynim yanmaya başladı bu konuda şimdi..Apple'dan bahsediyoruz. Tabii ki vardır böyle bir sensörleri (vardır dimi lan) yoksa da huawei ya da xiaomi'den alırlar nolcak.
Bence de. Yaparlarsa belki piyasaya yeniden kendilerini gösterebilirler. Ama günlük kullanılacak bir telefon değil de daha çok gösteriş telefonu olucak gibi. Bir de konu ile alakasız ismin xiaomi ile huawei karışımı gibi geldi ilginçepıla yakışan proje :gelisirabii:
he sensör derken öyle değil. Xiaomi mi mix alpha'nın sistemi gibi olur olursa.İlla olacaktır ama bu sensörleri nasıl yerleştirecekler acaba. Kirli bir görüntü oluşturmasından korkuyorum. Ön kameraya yerleştirirler ise güzel olabilir. Ancak full ekran olduğu zaman ön/arka kamera olayı nasıl olacak? Beynim yanmaya başladı bu konuda şimdi..
Ekranda öyle bir çentik olması bir kullanıcı olarak benim hoşuma gitmez. Bence başarısız plan..Bence de. Yaparlarsa belki piyasaya yeniden kendilerini gösterebilirler. Ama günlük kullanılacak bir telefon değil de daha çok gösteriş telefonu olucak gibi. Bir de konu ile alakasız ismin xiaomi ile huawei karışımı gibi geldi ilginç
Post automatically merged:
he sensör derken öyle değil. Xiaomi mi mix alpha'nın sistemi gibi olur olursa.
Zaten dediğim gibi kullanılacak bir telefon değil de daha çok Apple'ın "Bakın işte biz bunu yaptık!" diyeceği bir telefon olacağını düşünüyorum. Yani konfordan çok gösterişe önem verilecek.Ekranda öyle bir çentik olması bir kullanıcı olarak benim hoşuma gitmez. Bence başarısız plan..
He bir de dediğim olayı anlatan bir video buldum 2.20 den sonra anlatıyor (Xiaomi mi mix alpha. 3.16 ya kadar anlatıyormuş)Bence yapılması kötü bir şey.. Çift tarafta ekran var, telefonu kavrıyorsun, arka tarafta elin uygulamaya değiyor, açılıyor. Pek gerekli görmüyorum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?