Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
:yazı:

Merhaba değerli forum sakinleri Apple yeni projeler üzerinde çalışıyor peki bu yeni proje nedir. Hadi hep beraber bu yeni projeye göz atalım. Apple sarmal ekranlı telefonlar üretmeye başlayacak. Bu proje arkadaşlar yeni gelişmiş bir proje değil önceden den uğraşılan bir projeymiş ama patent alamadıklarından dolayı duyurmamışlar. Söylentilere göre ekran telefonu tamamen saracak. Birnevi Xiaomi Mi Mix Alpha patentine benzeyecek bir telefon olacak. Bildiğinizi üzere Samsung Ve Huawei bu tür telefonlar yaptı yaptıklarında bir takım sorunlar ile karşılaştılar Apple bu sorunlar ile karşılaşmamak için sıkı bir çalışma içerisinde yeni bir teknoloji ile bu sorunları ortadan kaldıracağını belirti.

:resim:

apple-sarmal-ekran-patenti-aldi-1572809812.jpg

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bence yapılması kötü bir şey.. Çift tarafta ekran var, telefonu kavrıyorsun, arka tarafta elin uygulamaya değiyor, açılıyor. Pek gerekli görmüyorum bunu.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence yapılması kötü bir şey.. Çift tarafta ekran var, telefonu kavrıyorsun, arka tarafta elin uygulamaya değiyor, açılıyor. Pek gerekli görmüyorum bunu.
Onu düşünerek yapılıyor zaten sistem, senin isteyerek dokunup dokunmadığını algılayan yöntemler vardı bir sitede okumuştum.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Apple'dan bahsediyoruz. Tabii ki vardır böyle bir sensörleri (vardır dimi lan) yoksa da huawei ya da xiaomi'den alırlar nolcak :D.
İlla olacaktır ama bu sensörleri nasıl yerleştirecekler acaba. Kirli bir görüntü oluşturmasından korkuyorum. Ön kameraya yerleştirirler ise güzel olabilir. Ancak full ekran olduğu zaman ön/arka kamera olayı nasıl olacak? Beynim yanmaya başladı bu konuda şimdi..

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
epıla yakışan proje :gelisirabii:
Bence de. Yaparlarsa belki piyasaya yeniden kendilerini gösterebilirler. Ama günlük kullanılacak bir telefon değil de daha çok gösteriş telefonu olucak gibi. Bir de konu ile alakasız ismin xiaomi ile huawei karışımı gibi geldi ilginç :)
Post automatically merged:

İlla olacaktır ama bu sensörleri nasıl yerleştirecekler acaba. Kirli bir görüntü oluşturmasından korkuyorum. Ön kameraya yerleştirirler ise güzel olabilir. Ancak full ekran olduğu zaman ön/arka kamera olayı nasıl olacak? Beynim yanmaya başladı bu konuda şimdi..
he sensör derken öyle değil. Xiaomi mi mix alpha'nın sistemi gibi olur olursa.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ekranın tamamen sarması çok hoş ve iyi gerçekten. Yeni telefonlar da özellik çok var zaten. Gayet güzel ve havalı duruyor :) Hoş fiyatlar gene uçuk olacak büyük ihtimal ama hayırlısı bakalım.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bence de. Yaparlarsa belki piyasaya yeniden kendilerini gösterebilirler. Ama günlük kullanılacak bir telefon değil de daha çok gösteriş telefonu olucak gibi. Bir de konu ile alakasız ismin xiaomi ile huawei karışımı gibi geldi ilginç :)

he sensör derken öyle değil. Xiaomi mi mix alpha'nın sistemi gibi olur olursa.
Ekranda öyle bir çentik olması bir kullanıcı olarak benim hoşuma gitmez. Bence başarısız plan..

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ekranda öyle bir çentik olması bir kullanıcı olarak benim hoşuma gitmez. Bence başarısız plan..
Zaten dediğim gibi kullanılacak bir telefon değil de daha çok Apple'ın "Bakın işte biz bunu yaptık!" diyeceği bir telefon olacağını düşünüyorum. Yani konfordan çok gösterişe önem verilecek.

He bir de dediğim olayı anlatan bir video buldum 2.20 den sonra anlatıyor (Xiaomi mi mix alpha. 3.16 ya kadar anlatıyormuş)

Son düzenleme:
Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tasarım arttıkça parada artıyor ve biz fakirler sadece bakıyoruz :)

Üye
6 HİZMET YILI
apple tasarım konusunda çok iyi yerlerde iphone 12 de arkaya 4. kamerayı koyarak büyük bi tasarrım harikası tel yaparlar xD

Luck always smiles at me
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eu pensei que o novo trabalho da Apple era legal, mas gostei

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
benimde hoşuma gitmez öyle ekranmı olur

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Apple hepsinden daha kalitelisinj yapacakdır ama fiyat pahalı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...