aptallar hakkında ki düşüncem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
En iyisine kendilerinin sahip olduğuna inanırlar. Kendilerinin başarılı oldukları herşey üstün zannederler. Ve düşünürler ki herkes onları yapmaya çalışmış ama becerememiş bi kendileri yapabilmişler. Dersleri iyidir,aptal arkadaşlıkları vardır. Bukowskinin çok güzel bir sözü var '' Dışarı sokağa baktığım zaman aptallarla flört eden aptallar görüyorum.'' Bunları kastederek söylemiş bu sözü. Bir topluluğa hemen kin güderler ve tümüyle düşmanlık beslerler ama korkmaya gerek yok. Aptallar pasiftirler. Agrasiflikleri de pasiftir. Sadece havlarlar ve üstlerine yürürseniz kuyrukları araya sıkıştırırlar. Süt içip ders çalışmaya ve erkenden yatağa girmeye devam ederler. Topluluk ne yapıyosa peşine takılırlar. İddaalarının hepsi yalandır.Tanrıları,ataları,inançları hemen hemen hepsinin aynıdır. Saygı duydukları ve ayıplarıda aynıdır. Onlar delil aramazlar. Delil götürürsende inkara varırlar. İsmini veremeyeceğim önemli bir insanın tarihe altın harflerle kazınmış bir lafı var. ''40 delille bir cahili yenemedim'' diye bitiyor. Aptallar cahildir. Aptallar müstehcen düşkünüdür.Aptallar para düşkünüdür. Aptallar kaybetmeye mahkumdur. Hem burda,hem orda!

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
kanka bişi diyimmi o söz çok doğru bildiğin mankafa bunlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Cidden o insanları ne eğitebilirsin ne de söz geçirebilirsin, o insanlarla hiç uğraşmayacaksın.

Roseline******************************************
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum sende baya dökmüşsün içini ama çoğu nitelik uyuyor

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ne olursa olsun hep haklı kendileri olur hiç kimseyi haklı görmezler bunlar He haklısın derim susarlar :D

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ahmaklıktan bahsediyon sen bu tip insan konusmalarıyla ele veriyo zten kendini saf aptallık özenilesi bi rol bnce :kekw:

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Kısacası bir cahile laf anlatmak çok zordur dostum sen ne desen de o keçi inadından hiç vazgeçmez ve hep haklı olandar da zaten onlardır kendi hataları hiç yoktur ve eleştirmeyi çok severler

Sen iyi bir dert dökmüşsun buraya dostum

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yazdığın her kelimenin hepsinde haklısın böyle bir çok insan gördüm hayatta dediğin profilin neredeyse aynısı yani

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yazdiklarına katılıyorum ama anlamadığım şey şu Aptal olmayan insanların Tanrısı ve atası farklı mı?

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
o kadar haklısınki
inşallah bizde böyle olmayız

Üye
8 HİZMET YILI
İnanın, cehalet mutluluktur. Etrafınızdaki olaylardan ne kadar soyut kalırsanız, ne kadar az fikir sahibi olursanız rahatınız o kadar az bozulur. Çoğu zaman onlara imreniyorum.

Ne Güzel İstanbul Be
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
helal olsun resi iyi özetlemişin
Cahile söz anlatmak, köre renk tarifi gibidir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Gerçekten en kanser insan tipi Allah uzak tutsun bizlerden :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Esas soru bunun önüne nasıl geçilebilir ?

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Esas soru bunun önüne nasıl geçilebilir ?
Dünyanın artan insan nufusundan arındırılması gerek,toplumların nufusları yarıya indirilmeli. Bu dünyanın reset alması gerek,o da ancak savaşlarla birbirimizi yok ederek olur. Uzak görmüyorum,yakında güzel ve bizsiz günler olacak.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dünyanın artan insan nufusundan arındırılması gerek,toplumların nufusları yarıya indirilmeli. Bu dünyanın reset alması gerek,o da ancak savaşlarla birbirimizi yok ederek olur. Uzak görmüyorum,yakında güzel ve bizsiz günler olacak.
Zaten şuan ki nufus populasyonunu kaldırmıyor dünya bu çok açık. Salgınlar v.s. Sonumuz pek hayır değil aslında, bile bile yaşamaya çalışıyoruz işte bilmiyorcasına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...