anakarta taksaydi apu sistem acilirdi zaten.yanlışlıkla anakarta takmadıysan DP kablosunu ilk yorum atan arkadaşın dediği doğru
anakarta taksaydi apu sistem acilirdi zaten.yanlışlıkla anakarta takmadıysan DP kablosunu ilk yorum atan arkadaşın dediği doğru
Bu sorun bendede vardı En üstteki arkadaşın dediğini yapmıştım sorun çözüldüYeni ekran kartı aldım ama takınca ekrana görüntü vermıyor sistem apu ne yapmam gerek
biosa girip halletmen lazım youtubedeb videoları izle eğer bilgi sahibi değilsen çok kurcalama bir bilgisayarcıya götürYeni ekran kartı aldım ama takınca ekrana görüntü vermıyor sistem apu ne yapmam gerekiyor
biostan yapman lazımYeni ekran kartı aldım ama takınca ekrana görüntü vermıyor sistem apu ne yapmam gerekiyor
Ekran kartı diyecektin sanırım.monitörün hangi marka bazen güç yetmezliği olabiliyor çünkü
hocam neden dalga gecer gibi gulen surat attiniz? yanlis bir sey soylememisim?Ekran kartı diyecektin sanırım.
Söylediğin doğru, yanlış demedim , senin kurduğun mantığı bir başkası kuramamış ona güldüm aslında.hocam neden dalga gecer gibi gulen surat attiniz? yanlis bir sey soylememisim?