3 k fiyata apu harici nasıl bir sistem toplayabilirim çok bilgim yok3 k fiyata apudan daha iyi sistem toplarsın sanieim. apu çok düşük performans sağlıyor siz bilirsiniz
rx570 toplarsın rahat belki 580 bile3 k fiyata apu harici nasıl bir sistem toplayabilirim çok bilgim yok
çok sağ ol aklımda da böyle bir şey vardı ama daha ucuz bir anakarta kaçsam sorun olur mu senceAMD Ryzen 3 3200G , Asus Prime B450M-K ,Adata 480GB SU630 ,Corsair Vengeance 16 GB 2x8GB Kasa Ve Güç Kaynağını Bütçene Göre Ayarlarsın
işlemci çok zayıf kalmıyor mu bütçe bence baya düşük günümüz fiyarlatlarına görerx570 toplarsın rahat belki 580 bile
Olur Ama Büyük İhtimalle Ekran Kartını Daha Sonra Almak İçim Apu Sistem Alıyorsun . Bence Biraz Daha Para Biriktirip Daha İyi Bir Sistem Al.çok sağ ol aklımda da böyle bir şey vardı ama daha ucuz bir anakarta kaçsam sorun olur mu sence
ben geçen sene aldım itopyadan her oyunu ultra çok rahat oynuyorum bilmiyorum şuan amaçok sağ ol aklımda da böyle bir şey vardı ama daha ucuz bir anakarta kaçsam sorun olur mu sence
Post automatically merged:
işlemci çok zayıf kalmıyor mu bütçe bence baya düşük günümüz fiyarlatlarına göre
tek channel 16 mı daha mantıklı yoksa 2 adet 4 gb mı elimde 2 tane 4lük var çünkü o yüzden soruyorumapu sistem iydir fakat ekran kartını çalıştırmak güzel bir ram kullanman gerekiyor yani apu sistem alıcaksan 16gb aşşağısına bakma.
yine de çok teşekkür ederim karşılaştırıcam umarım belli bi yola varırımben geçen sene aldım itopyadan her oyunu ultra çok rahat oynuyorum bilmiyorum şuan ama
4 slotun varsa 2x8 temiz olay olur ileride onu yükseltirsin ryzen toplayacaksan yüksek mhz'lı ram kullanmaya gayret etmen önemli.tek channel 16 mı daha mantıklı yoksa 2 adet 4 gb mı elimde 2 tane 4lük var çünkü o yüzden soruyorum
anlıyorum en iyisi biraz daha beklemek gibi ama bekledikçe dolar artıyor param yine aynı kalıyor resmen yine de görüşün benim için çok değerli teşekkür ederimOlur Ama Büyük İhtimalle Ekran Kartını Daha Sonra Almak İçim Apu Sistem Alıyorsun . Bence Biraz Daha Para Biriktirip Daha İyi Bir Sistem Al.
teşekkürler iyi forumlar <3tamam üsteki soruna yardımcı olayım. 2 channel daha iyi oluyor tek 8 yeirne 2 4 daha iyi oluyor kanka rica ederim iyi forumlar
Dolar Son Günlerde Biraz Düştü Ama Gelecekte Ne Olur Bilemiyorum.anlıyorum en iyisi biraz daha beklemek gibi ama bekledikçe dolar artıyor param yine aynı kalıyor resmen yine de görüşün benim için çok değerli teşekkür ederim