Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günümüz kur ve ekonomi neticesinde maalesef ekran kartlı bir bilgisayar kurmak (iyi bir ekran kartlı) hayal oldu. Apu sistemler tam böyle Valorant PUBG oyuncuları için ideal oldu. Bütçenize göre karar vermek lazım. En kötü 1050Ti alabilecek bütçeniz var ise ekran kartlı almak gerekli.
Ryzen 5 3400G var bende. Vega 11 APU. Bence yeterli eğer oyunlardan yüksek ayarlarda çok fazla FPS almak istemiyor ve bütçen de düşükse. Genel olarak düşük ayarlarda oynatıyor oyunları ama 60 FPS civarları. Apex Legends'den örnek verecek olursam düşük ayarlarda ortalama 60-70 FPS arası. Bu tarz oyunları düşük ayarlarda oynamak sana kötü gelmezse APU deneyebilirsin. Ben bütçem olmadığı için bu yola başvurdum, çok da pişman değilim açıkçası.
hocam ya apu ya 2.el ekran kartı. 1.2k lık ekran kartım 7.8k olmuş hayal bu dönemde 1. el ekran kartı. Ama 2. el alacaksan dikkat et mining falan yapılmış olmasın testlerini yaptır
Aga ben bundan 2 yıl önce apu kullanıyordum ekran kartı parası biriktiriyordum şöyle örnek vereyim kenara 10 tl atıyorsam ekran kartı 20 tl zamlanıyordu 50 tl atsam 70 tl zamlanıyordu.Yani elinde sonunda almış olsamda gerçekten gün çektikçe artıyor.Yani bu yüzden apu sistem alma fakat paran yoksa kısa vaadeli olarak apu sistem kullan.
amacın yüksek fps almak değil sadece oyun oynamak ise apu tercih edebilirsin ama hem yüksek fps hemde güncel yüksek gereksinimli oyunlar ise ekran kartlı derim