APU sistemler alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar valorant oynayacağım sadece onun için apu sistemi alınır mı?
Pek bilgi sahibi değilim apu da neden ekran kartı yok?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka bende alınmaz ya ben 2 ay önce bi apu sistem aldım özellikleri amd ryzen 5 3400 g 16 gb ram var toplam 9.500 tl ye geldi bana ama hiç memnun değilim oyunlarda dar boğaz yapıyor
ekstra ekran kartı almam gerekiyor
Post automatically merged:

önermem

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bütçen gpu lu sisteme yetmiyorsa alabilirsin ileride geliştirmen gerekir ama

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka bende alınmaz ya ben 2 ay önce bi apu sistem aldım özellikleri amd ryzen 5 3400 g 16 gb ram var toplam 9.500 tl ye geldi bana ama hiç memnun değilim oyunlarda dar boğaz yapıyor

önermem
işlemcini değiştir bence ekran kartları uctu

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sadece valo oynayacaksan alabilirsin dostum. cpu kullanan oyunları iyi bir cpu varsa sistemde onları da oynayabilirsin. ama grafik ağırlıklı oynlar için ileride ekstra bi ekran kartı alman gerekir. ama dediğim gibi sadece valorant için apu bir sitem alabilirsin. apuda neden ekran kartı yok soruna gelirsek de. maliyetten düşmek için bana göre. hele de tr şartlarında.

önermem
grafik ağırlıklı oyunlar oynuyorsan ekstra alman gerekiyor tabiki. sadece işlemci bunu karşılamaz. ayrıca işlemci içindeki harici gpu da iyi değilse.

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
en kötü i7 9700k bunun gibi bir işlemci olması lazım yoksa çok kasar oyunlarda kaldırmaz bir şey

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
apu sistemle oyun oynamak çok sıkıntı zevk alamassın sadece işte video film izliyim ödev yapmak için falan kullanılır artık

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sadece valorant için apu alınır ama düşük bir apu alırsan mesela ryzen 3 alma düşük ayar oynarsın ryzen 5 veya ryzen 7 apular mükemmel onları alırsan sıkıntısız son ayar oynarsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
şöyle açıklayayım kendi bilgimce
apu sistem tamamen işlemci gücünü kullanarak sanal bi ekran kartı oluşturuyor gibi düşün
fakat asla normal bir ekran kartı + işlemci kombosu kadar performans seviyelerine çıkamazsın
benim sana tavsiyem apu sistem alma gidip kuvvetli bir işlemci al eğer çok yüksek oyunlar oynamam falan bile diyorsan en az ryzen5 2600x gibi bir işlemci ve ekran kartı kısmında ise şimdilik sadece valorant oynayacağını söylediğin için gtx 980 gtx 970 gtx960 gibi eski ama kuvvetli bir ekran kartını 2. el piyasasından al uyguna gelicektir ve senin şimdilik işini fazlasıyla görücektir ileride de yüksek performans istediğinde ekran kartını upgrade edip istediğin gibi sistemini yükseltebilisin

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bütçe kısıtlıysa Ryzen 5 5600G apu önerebilirim. Tabi ki 16 GB dual channel ve 3600 mhz frekanslı Ram olması şartıyla.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
valorant için alınır apular fp olduğu için ekran kartı yok gerekmiyor

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
yani alabiliyosan apu alma tabi imkanlar dahilinde her şeyy

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sağlam işlemcisi var ise valorant oynatır ama apu sistem.... değer mi bilmiyorum yerinde olsam almazdım

maru
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
oyun için alınmaz ama apu işlemci ve ekran kartlı sistem çok iyi render ve yayın performansı çıkartabilir , apu için çok kanallı ram öneririm bütçe meselesi ilerde sıkıntı çekersin şimdiden söylemesi , konunun cevabı bence bu devirde alınmaz

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
sadece valorant içinse apu sistem çok bile kaçar yani amd g serisi alacaksan rahat edersin öbür türlü çok yüksek sistem gereksinimli oyunları oynayamazsın

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
APU SİSTEMALMA KARDEŞİM BİR SÜRE SONRA YAVAŞLIYOR BİRAZ DAHA ÜZERİNE KOY KARTIN AL DERİM

Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar valorant oynayacağım sadece onun için apu sistemi alınır mı?
Pek bilgi sahibi değilim apu da neden ekran kartı yok?
valorant işlemci yüklü bir oyun olduğu için güçlü bir işlemciye sahip apu sistem mantıklı olabilir ekran kartına çok yük binmiyor valorantta.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben kendi fikrim olarak önermem ilerde sorun yaşayabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...