Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
140 binlik bir araba için bence kesinlikle tramer kaydı veya hasar kaydı olmaması gerk olsa bile az olmalı. Ayrıca değişim ve boya ne kadar az olursa o kadar iyi
mercedesin eski kasalı çok sağlam ve hoş görünümlü oluyor bende kullandım zamanında hem yakıt yönünden idare eder ama yakıt sıkıntı olmasın diyorsan bi passat alabilirsin
Canın nasıl araba çekiyorsa, hangisine aşıksan onu al. Bak ben ilk iş yıllarımda Hundai Coupe ye aşık oldum. Ama, fakat, lakin etrafımda ne kadar adam varsa yok iki kapılı, yok pazarı yok satamazsın yok o yok bu yok şu beni vazgeçirdirler. Şimdi hala gördükçe ah çekiyorum.
Dostum arabayı almadan önce en önemli nokta sağlam güvenilir bir expertize götürmen olacaktır.
Araç salıncakları,ön arka tampon,motor kılıç saçları,egzozu tutan kelepçeler,
En önemlisi airbaglerdir en önemli konu budur dostum expertiz raporlarında airbag lerin sağlam olduğuna dikkat et piyadaki 5 yaşını dordurmuş çoğu araçların kazası vardır illaki ama şasiye alınan bir darbe olmaması gerekli araba alırken bunlara dikkat et
Örnek bur videoyla anlatmak gerekirse bu alttaki videoya bakabilirsin dostum
Lokal boyaya yada çiziklere kimse takılmaz o kadar ama araç değerini düşürecek boya varsa bunları pazarlık yapabilirsin
En son olarak lastiklerinde mevsimine göre ve dişli olup olmadığını unutma