Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araba fiyatlarının 2022 de düşecek ümuyotum Jersey düşecek inanın çunkü secimlere yakın herşey düşecek hep politika bu dediğim benim tahmin ve düşüncelerimdir.
TOGG hayali kuran arkadaşlar, siz daha çok beklersiniz. Herhangi bir siyasi tartışma yahut mesaj vermeye çalışmıyorum. Bakın, bu hükümet şu anki vergilerle ne kadar güzel gelir kazanıyor. ÖTV, MTV, KDV vs. derken senin 50 bin TL'ye alacağın araba belki 150 bin TL oluyor. Vallahi hesap yapmayın bana, yanlışın var demeyin. Sıfır piyasa zaten yok, galeriler yapıştırabildiği kadar yapıştırıyor size kazığı. İkinci elde de maşallah herkes ne kadar kar koyarsam iyidir diyor. Saçma saçma işler. Her neyse konu olarak o vergilerden o paralar kazanılırken, TOGG gibi bir işe çok da hızlı girişmezler. Sonuçta zaten daha iyi para elde ediliyor. Tabii milli üretim, dünyaya açılmak ve markamızı duyurmak gibi bir amaçları varsa ki umarım vardır, o zaman da sınıfı bir SUV'un altında olmaz fiyatı. C-Segment SUV fiyatlarına bir bakın. Tiguan Qasqai vs.
Hayallerinizi yıkmak istemem ama 1.5, 150 PS, 2021 model bir Tiguan şu an sıfırda en az 430-450 bin TL'den başlıyor.