Onaylı Üye
2011 jettam var gayet memnunum
the market here is expensiveinfinity g35 fast cheap and comfy or anything VW
ben subaru hastasyım legacy bakiyorum işte şuan ama çok yakiyor dediğin gibi2007 Subaru babam almıştı 7-8 sene önce hala kullanıyo ama araba benzini içmiyor kovayla alıyor resmen bayadır da çıkartmadı garajdan büyük ihtimal bozulmuştur
250000 fiyat bandında yüksek beygirli ve 4 çeker alınmaya değer araç önerebilirmsiniz Not:sadece bilgisi olanlar yazsın
arkdaş çok hklıabi iyi hoşda hacker sayfasında ne işi var arabanın sahibindene fln bakabilirsin
boş yapılcak konu deyil konuşmak için konuşmaabi iyi hoşda hacker sayfasında ne işi var arabanın sahibindene fln bakabilirsin
aynen öyle ama böyle arabaları durmak için alacaksın hani orda olması bile yeter mantığıyla garajda hobi için bakacaksın sileceksin hergün falanthe market here is expensive
Post automatically merged:
ben subaru hastasyım legacy bakiyorum işte şuan ama çok yakiyor dediğin gibi
Bencede passat o konuda büyük bir sorun en mantıklısı bu arkadaş için honda sanırsam2001 model passat 2.0 orjinal turbolu bulabilirsen çok iyi ama alacaksan v-tec 1.6 alman daga iyi olur aile aracı tarzı bir araba düşünüyorsan 4 çeker mitsubishi 2010 model yakışır ancak alacağın mitsubishi üzerine biraz cikma yaparsın hondadan daha iyi performaslı aile aracı olur orta halli yakar çok kaçar misali olur senin için
Passat alırsan petrol ofisi ile anlaşma imzalaman lazım Yoksa 1.9 un hakkindan gelemezsin![]()