araba korkusu yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arkadaşlar bende cok değişik bi soun war sanırsam 12 13 yaşından beri bu sorun war araba giderken dışarı bakınca dışarıda hareket ediyor gibi gözüküyor ya gögüsüm ile kalbimin ortasına bi agrı batıyor ve geçiyor 10 15 saniye sonra tekrarlıyor bu nedir bıktım artık arkadaşlar fikri olan warmı tek arabada olmuyor bunu sunlardada ortaya çıktıgını farkettim mesala smackdown izliyoum adama yumruk atarken veya atlarken birden yine agrı giriyor geçiyor ve tekrar giriyor bi fikriniz warmı cok saolun arkadaşlar tekrardan

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
çözümün bende arabayla giderken oyun oyna gözlerini kapat korku oyunu oyna müzikdinleyerek dışarı bak olmasa doktora görün

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bu bir sağlık durumu. Gene aptallar yok psikologa git, yok gözün kapalı oyun oyna gibi cahil cahil konuşmuş. Sağlık bu, şakaya gelmez. Konuyu kilitleyeceğim. Kilitlemeden önce sana bir tavsiyem: En yakın sağlık ocağına gidip durumunu anlat. Kalbine ağrı girdiğini, heyecanlandıysan heyecanlandığını vs belirt. Zaten onlar başlarından savmaz, git oyun oyna demez. Direk hastaneye bir hocaya yönlendirir, yada git beyin bölümünden veyahut kalp bölümünden randevu al der. Psikolojik bir sorun olduğu ancak tıbbi tetkikler yapıldıktan sonra belli olur. Yani önce sağlık ocağına, oradan yönlendirilen hastane bölümüne gideceksin. Sana gerekli tetkikler yapılacak, eğer hastalığın psikolojikse psikologa yönlendirecekler. Değilse gerekli tedavileri uygulayacaklar.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...