bı Porsche Carrera GT edemez.Arkadaşlar ben Bmw nin m5 e60 kasa arabasına aşık oldum sahip olabilmek için tek çare yurt dışına çıkabilmek veya Türkiye de 5 milyon biriktirip temizini almak.
Almanlar ağzının tadını biliyor adamlar sedan aile arabasına v10 koymuşlar sesini her duyduğumda aşık oluyorum. 500 beygir son atmosferik bmw sanat eseri.
O kocaman stopları beni bende alıyor, önden bakışı zaten katil köpek balığı gibi. Bir gün sahip olabilirsem tüm m5 v10 sevdalılarına 1 tur attırıcam söz veriyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 80300Ekli dosyayı görüntüle 80301Ekli dosyayı görüntüle 80302
kanka olay burda arabanın mühendisliği ya dağlar kadar fiyat farkı olan arabayla karşılaştırman biraz garip olmuşbı Porsche Carrera GT edemez.
Malum ekonomi 5m ne ya bu arada efsane araba seside güzelArkadaşlar ben Bmw nin m5 e60 kasa arabasına aşık oldum sahip olabilmek için tek çare yurt dışına çıkabilmek veya Türkiye de 5 milyon biriktirip temizini almak.
Almanlar ağzının tadını biliyor adamlar sedan aile arabasına v10 koymuşlar sesini her duyduğumda aşık oluyorum. 500 beygir son atmosferik bmw sanat eseri.
O kocaman stopları beni bende alıyor, önden bakışı zaten katil köpek balığı gibi. Bir gün sahip olabilirsem tüm m5 v10 sevdalılarına 1 tur attırıcam söz veriyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 80300Ekli dosyayı görüntüle 80301Ekli dosyayı görüntüle 80302
5 milyon değil şuan5 milyon ne demek ya gerçekten araba piyasası çok saçma bir hal almaya başladı. Bu arada BMW abi motoru yeter birde üstüne görünüşü beni benden alıyor.
Yine de çok pahalı be usta 1 tane kendine 2 devlete sistemi hiç hoş olmadı5 milyon değil şuan350 500 k arası piyasası var ama hepsinin km si uçuk hasarsızı temizi 700 k vs vs 800 k
sen 350 k ya bul ben sana 18 tane alcam, yanlış arabaya bakıyosun dostum e60 520d faladnır baktıgın5 milyon değil şuan350 500 k arası piyasası var ama hepsinin km si uçuk hasarsızı temizi 700 k vs vs 800 k
Gostei bastante da tua assinatura ahaha siiiimMalum ekonomi 5m ne ya bu arada efsane araba seside güzel