Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Kendi kullandığınız otomobil varsa markası modeli ve yakın konusunda az yakan araçları önerirmisiniz fiesta almayı düşünüyorum kullanan varsa fikir verebilirmi
Wolswagen golf yada polo ve honda civic 1.6 ivtec tercih edebilirsin bro bende kullandım enjeksiyonlu daha az yakar fakat araba alcaksan saglam bir expertize göster derim bro
Şehiriçi kullanacaksan dizel benzin çokta farketmiyor. Benim skoda fabiam var 1.2 tsi otomatik benzin. Trafiğin en yoğun dönemlerinde bir depoyla 600 km gidiyorum. Şuan yollar boş olduğu için bir depoyla 800 km gördüm. Motor hacmi küçük beslemeli motorlar tercih edebilirsin.
renault fluence 1,6 dizel tavsiye ederim bütçe durum nedir bilmiyorum ama 70 liraya 360 km rahat yapıyor sakarya- istanbul git gel bende şaşırmıştım açıkçası :d
1 ay once 1000 tl zarara girdigim kaza yaptım ayagıma 12 tane dkiş atıldı allah kurtardı
motor :mondial drift 135 lik dua edıyorum her yerım parca parca oldu kafama bırsey olmadı olsa suan