- Konuyu başlatan
unlost alcamda eco mu alsamunlost ecodan şaşma derim
Post automatically merged:
whatnot worth it
unlost alcamda eco mu alsamunlost ecodan şaşma derim
whatnot worth it
there are cheaper parts on the marketunlost alcamda eco mu alsam
what
öyle diyorsun babamla beraber tartışırız biAMD Ryzen 3 3100 yerine AMD Ryzen 5 3500X tercih edebilirsin.Ve Hazır pc alma kendin topla hem kqr edersin hemde daha iyi olur.
hepsini ezer geçer diyosununlost eco tek geçer diye düşünüyorum
ve doğru diyor üstteki arkadaş. Kendin topla hem kendine göre özelleştirirsin hem de daha karlı olur+ bilindik markaları alırsın.
yani piyasayı pek bilmiyorum o 2 bilgisayarda unlost daha iyi. Ama önerim kendinizin toplaması.hepsini ezer geçer diyosun
2000tl ye çok iyi bilgisayarlar toplayabilirsin ve biraz bilgili olman gerek.öyle diyorsun babamla beraber tartışırız bi
hayır ben çip setlerini filan tuturamam diye korkuyorum2000tl ye çok iyi bilgisayarlar toplayabilirsin ve biraz bilgili olman gerek.
Yardımcı alırsın yanınahayır ben çip setlerini filan tuturamam diye korkuyorum
what are chiptershayır ben çip setlerini filan tuturamam diye korkuyorum
denyimin oldu mu hiçbeni dinlersen unlost eco modeli al ben kullanıyorum çok güzel ve çok akıcı bir kasa
AMD has the cost benefit but is very unstablebence kesinlikle amd almamalısın intel almalısın bütçen varsa
amd oyuncu için zatenbence kesinlikle amd almamalısın intel almalısın bütçen varsa
o rasıda biraz pahalı ama fakat güzel sistemler varunlost eko yerine itopyadan v3 sistemi al daha iyi bro