2000tlye parça kalmadı şuan apu bile zor toplar sistemi. Ki bence apolar 1 sene için para kaybı ona biraz daha para ekleyip ekran kartlı pc alınır.2000tl ye çok iyi bilgisayarlar toplayabilirsin ve biraz bilgili olman gerek.
i play with i3 and it is also comfortableBenim pc i5 ve 1050 var fortnite pbg herşeyi rahat oyunuyorum ve sardece 1300tl ye almıştım
Maybe yes but i5 is betteri play with i3 and tbm is comfortable
I fully agreebende turbosuvari gibi dusunuyorum unlost eco kotu 1 yıl dan sonra bitik hale geliyor
tamam benim bütçem 4.000tl üstüne birde 244hz monitör mü alsamBenim pc i5 ve 1050 var fortnite pbg herşeyi rahat oyunuyorum ve sardece 1300tl ye almıştım
OkayI fully agree
Alırsan çok iyi olur hatta i7 bile alabilirsin daha iyi performans içintamam benim bütçem 4.000tl üstüne birde 244hz monitör mü alsam
yes but I can still play normallyMaybe yes but i5 is better
i7 ekran kartına büyk gelse bir şey olmaz daha performanslı olur değilmiAlırsan çok iyi olur hatta i7 bile alabilirsin daha iyi performans için
Hmm maybe ur i3 is new versionyes but I can still play normally
is a generation a little outdatedHmm maybe ur i3 is new version
bunu ne düşünerek yazdınbir pc toplayacağın zaman işlemciye karar veriyosun önce işlemci senin de merkezin oluyor. bu işlemcinin en iyi şekilde çalışması için iyi bir soğutucu seçiyosun. seçtiğin soğutucu aslında pc nin ana karakterini yansıtıyor senin içindeki coşkuyu anlatır gibi. pc nin ana gövdesi için renkli ışıklı bir anakart seçiyosun. anakart çok pahalı olmasın ama m2 yuvası olsun psı express yuvası metal korumalı olsun diyosun üzerinde 3.1 usb olsun falan falan. bulup karar verdiğin anakart aslında senin hayata ne kadar çok yönlü baktığını anlatıyor. anakart işlemci soğutucu ve işlemci hazır iken şekil bir kasaya bakıyosun ki içindeki görsel ve işlemsel canavarın kalbini ve ışıklı damarlarını, pc yi her gördüğünde içine dolan coşkuyu hissedebilmek için. bunlar senin pc nin asıl yapısını oluşturuyor. sonrasında kalan parçalar ram, ekran kartı ve güç kaynağı. bunlar artık senin pc yi kullanım performansını işlemcinin gücüne en üst düzeyde hükmetmen için gereken en çok değişebilen parçalar oluyor. rx mi alsam rtx mi alsam derken öncelikle bütçene göre seçim yapıyorsun. gönlün rtx 2080 olsada rx 580 ile de çalışabilirim 90 olmasa da 80 fps görürüm diye karar veriyosun. nasıl olsa diğer parçalarım sapasağlam seneye bunu satar 2080 alırım diyosun. seçtiğin bu toplama pc artık hayatının merkezine oturmuş ve kurulmayı beklediği günü sayarken senin içindeki yeni heyecanda gün geçtikçe artıyor. ara ara youtube a girip deli manyak toplama sistem kurulumlarına falan bakıyosun iç geçiriyosun. bu durumu hiçbir hazır pc mac notebook vermez.
bu yazıyı yavaş yavaş okuyup kendi yapacağın zamanı hayal ederk düşün. şimdiden hayırlı olsun yeni sistemin.
ben üşenirdimbunu ne düşünerek yazdın![]()
what is ur video cartrecommend AMD has a good cost benefit
Post automatically merged:
is a generation a little outdated
intel core i3-3220Hmm maybe ur i3 is new version
YEAHwhat is ur video cart
i3 çok eski kaldı amaintel core i3-3220
GTX 720 Nvideawhat is ur video cart