Arada klavyede bazı tuşların çalışmaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu durumu yeni fark ettim. Oyun oynarken veya oynamazken rakamlar silme tuşu ve daha yazamadığım bazı harfler var. Sıkıntı ne olabilir beni aydınlatırsanız sevinirim..
not: Problem yazılımsal bir problem. Bilgisayarın tuşlarını vs kontrol ettim hiçbir sıkıntı yok. Basarkende bi farklılık yok takılma veya sert basma gibi. Yazılımsal çözüm önerileri sunarsanız sevinirim

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kahve çay vs. bişey dökülmedi değil mi?
hiçbirşey dökülmedi. Zaten içine birşey kaçsa felan anlarım önünde birşeyde yemedim. Arada çalışıyor arada çalışmıyor çok garip. Kedi tüyü kaçmış olabilir en fazla

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence bir tamirciye gidip temizlettirmelisin leptobu ucuz zaten sorun çözlür bence en azından içii açılınca sorunu tamirci anlayabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben her yıl klavye ve pc nin içini temizliyorum. Çıkan pisliği göresen her gün temizlersin büyük ihtimalle tozdan veya lehimlerde bir sıkıntı vardır.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Sadece oyun oynarken mi oluyor yoksa gündelik hayatta kullandığında da yaşadığın bir sıkıntı mı?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sadece oyun oynarken mi oluyor yoksa gündelik hayatta kullandığında da yaşadığın bir sıkıntı mı?
Bu soruyu sorduğun için saol öncelikle :. sadece lol açıkken ve lol oynarken rakamlar ver bazı tuşlar gidiyor. nasıl düzeltirim bilmiyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Tuşların Tetik Mekanizmasında Sıkıntı Olmuş Olabilir Daha Önce Kurcaladıysan veya kedin klavyenle biraz uğraştıysa zarar vermiştir benim başıma geldi çünkü en yakın bilgisayarcıya götürüp durumu bildirirsen yardımcı olurlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gta 5 oynarken aynı sıkıntı oluyodu windows tuşuna 1 kere bas düzelbesse birdaha bas yine düzelmesse problem farklıdır

Üye
7 HİZMET YILI
Belkide tuşların basım ömrü bitmiş olabilir. Yeni ek bir klavye alabilirsin. Ve ya klavyeyi değiştirebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...