Aranızda Netspeed kullanan varmı ?

• Konuyu başlatan Bjorn Lothbrok
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bjorn Lothbrok

B
Arkadaşlar şuanda hali hazırda Millenicom Vdsl abonesiyim aldığım değerler şu şekilde akşamları bu değerler resmen yerlerde sürünüyor 0,90 mbps alıyorum oyunlarda aldığım ping değerleri oldukça kötü ve en önemlisi muhatap bulmak sıkıntı. Netspeed'i biraz araştırdım geneli yorumlar iyiydi aranızda Netspeed kullanan arkadaşlar varmı merak ettim iç tesisatı yaklaşık 1 hafta önce kendim yeniledim cat6 kablo çekip ankastreye telekom ekiplerince bağlantısını yaptırdım. Kullanan arkadaşlar veya çevresinde kullanıp memnun kalanlar var ise yorumlarınızı bekliyorum.

10714169656.png

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Diğer operatörlerde de bu durum mevcut. Bulunduğun altyapıdan altyapıya değişiyor. Ben mesela Türk Telekom kullanıyorum. 100e 100 alıyorum fakat akşamları 40'a düşebiliyor veya daha aşağı olduğu durumlarda oluyor. Pandemiden dolayı akşamları özellikle yoğunluk çok fazla oluyor ve senin bulunduğun havuza bir çok ip giriyor. Sana tavsiyem internetinin yavaşladığı durumlarda eğer operatörünün müşteri hizmetleri var ise arayıp seni başka bir ip havuzuna atmasını istemen doğrultusunda internetin hızı bir nebze düzelecektir.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Port ve saha dolabı sorunları. İss değişikliği yaptığın da değişim olacaktır. Fakat Alt yapıyı TT yönettiği için bu değişim ne kadar devam eder orası bilinmez.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bütün heryerde geçerli galiba bu ben türk telekom 50mbs internet kullanıyorum akşamları 10a düşüyor online oyunlar oynanmıyor 200 300 ping oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla int ne kadar iyi olursa olsun oynadığın oyunun serveri uzaktaysa ping değerin yüksek olur normal olarak.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Superonline kullanıyorum VDSL 50Mbps download ping değerleri oturduğum yer ve bağlandığım server mesafesine rağmen gayet iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka bi ara kullandım nettspeed baya pişmanım türknet veya millenicom tavsiye ederim onlar baya iyi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben hiç ihtiyaç duymuyorum akşamdan bırak sabaha olur

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
benimde aldığım değerler seninkiyle ve aynı firma ama akşam da aynı kalıyor sıkıntı yok bende

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşım kullanıyordu bir ara, interneti durduk yere kesildi altyapıdan kaynaklı bir sorunmuş 1 ay boyunca çocuk bekledi çözülmesini ama ilgilenmediler oda internetini değiştirdi. Ondan öncesine kadar gayet memnundu

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
koblo net güzel tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...