Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aklıma aykut elmasın vine geldi arayıp küfür ettiginde direk getiriyolar ya ama küfür ellbette çözüm değil maduriyetini anlatabilicegin şikayet var sitesi gibi büyük firmaların degerlendirildigi siteler var belki ordan bi yardım alabilirsin ama ugraşamam dersen pazartesi günü zaten gelicek 1 günden bişi olmaz
Çağrı merkezini ara orada kayıp çalıntı başkasına ulaştırılan kargo diye bir form dolduruyorlar araştırılıyor senin için değerli bir şey ise hemen başvur ama bu tarz konuda trendyol seni mağdur etmez kargo kaybolsa bile yenisini gönderir eğer firmalar sıkıntı çıkarırsa bankanı ara İşlem itirazı yap kartlardan yapılan harcamalarında sigortaları var
Ya aras kargoya ne kadar sövsem az. Kullandıkları sistemde iletilen siparişleri dijital olarak tikliyorlar, alıcılarına mesaj gidiyor. Yanlış tik atmıştır sonuçta mesaj geri alınabilen bir şey değil. Eline de ulaşmıştır diye umuyorum.
Kargo firmasını arayıp sorununu dile getir güzel bir dille eğer teslim edildi vs diyorsa hala yanlışlık olmadığını idda ediyorlarsa tüketici haklarına şikayet edeceğim diyebilirsin. yumuşayacaklardır
benzer şey banada oldu ertesi gün geldi,ama aras bir istisna 2 haftayı geçtiği oldu.Artık alışveriş yaparken gönderen aras ise başka siteden alıyorum o duruma getirdiler