Katılıyorum.Direk merkezlerinden bilgi al gerekirse görüşmeni kayıt et gerekirse tüketici hakem heyetine gidersin
Çok haklsınız ./Öncelikle haber vermeden çağrı kaydetmek yasak olduğundan söyleyerek çağrıyı kayıt altına alabilirsin. Sonrasında tanıtım yaptıkları için MERSİS numaraları olmak zorunda onu iste. İstedikten sonra beni 1 saat sonra arayın karar vereceğim de. D-Smart, Digitürk nereden aradılar ise orayı arayıp MERSİS numarasını doğrulat sizin mi, güvenilir mi vb. şeklinde. Tabi bana soracak olursan internet altyapını a firmasında b firmasına geçirip altyapın yetiyorsa dedikleri hızı vereceklerdir yetmiyorsa alt yapına en uygun ne ise o verilir(size sadece adsl verebilir diyip 8 mbps de yapabilirler(Bu durumda ürün ayıplı olur sende bedelsiz iptal edebilirsin ama baya uğraşırsın önce cayma bedeli falan çıkarırlar onu ödersin sonra iade ederler aylar sonra)) sana da 1 dünya cayma bedeli kalır(eğer servis sağlayıcını değiştirirlerse değişen firmanın cayma bedeli tamamen sana kalır(ürün ayıplı olsa bile yada arayan kişi cayma bedelini biz ödeyeceğiz dese bile sana kalır)).
Benimde internetim dmsart herzaman kesiliyorDsmart kullanıyorum şu lanetten kurtulmaya çalışıyorum .
söylemeden kayıt etmek yasak mıymış bilmiyordum ama bana soracak olursan dediğin gibi arayıp sorgulatmalı muhtemelen dolandırıcıdırlarÖncelikle haber vermeden çağrı kaydetmek yasak olduğundan söyleyerek çağrıyı kayıt altına alabilirsin. Sonrasında tanıtım yaptıkları için MERSİS numaraları olmak zorunda onu iste. İstedikten sonra beni 1 saat sonra arayın karar vereceğim de. D-Smart, Digitürk nereden aradılar ise orayı arayıp MERSİS numarasını doğrulat sizin mi, güvenilir mi vb. şeklinde. Tabi bana soracak olursan internet altyapını a firmasında b firmasına geçirip altyapın yetiyorsa dedikleri hızı vereceklerdir yetmiyorsa alt yapına en uygun ne ise o verilir(size sadece adsl verebilir diyip 8 mbps de yapabilirler(Bu durumda ürün ayıplı olur sende bedelsiz iptal edebilirsin ama baya uğraşırsın önce cayma bedeli falan çıkarırlar onu ödersin sonra iade ederler aylar sonra)) sana da 1 dünya cayma bedeli kalır(eğer servis sağlayıcını değiştirirlerse değişen firmanın cayma bedeli tamamen sana kalır(ürün ayıplı olsa bile yada arayan kişi cayma bedelini biz ödeyeceğiz dese bile sana kalır)).
yasak hatta baya bir de cezası var o yüzden en başta müşteri menuniyeti için kayıt altına alıyoruz diyolarsöylemeden kayıt etmek yasak mıymış bilmiyordum ama bana soracak olursan dediğin gibi arayıp sorgulatmalı muhtemelen dolandırıcıdırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?