Arayıp hem tv aboneliği veriyor ve internetinizi yükseltiyoruz diyenler ne kadar güvenilir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Selamlar saygılar arkadaşlar geçen bir numaradan aradılar bize teklif sundular dsmart+50 megabit internet 100₺ ve tivi bu +50 megabit internet 110 ₺ şimdi ben dsmart seçtim fakat dsmartta YouTube netflix felan olmadığını öğrenip iptal ettim dsmartı. Ertesi günü bizi arayan numarayı ben aradım paket değişikliği için ,cevap veren yok , şimdi anladığım kadarıyla tv başvurusu yapıyorlar fakat bunların interneti hızlandırma yetkileri var mı hem de bu fiyata ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Direk merkezlerinden bilgi al gerekirse görüşmeni kayıt et gerekirse tüketici hakem heyetine gidersin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Öncelikle haber vermeden çağrı kaydetmek yasak olduğundan söyleyerek çağrıyı kayıt altına alabilirsin. Sonrasında tanıtım yaptıkları için MERSİS numaraları olmak zorunda onu iste. İstedikten sonra beni 1 saat sonra arayın karar vereceğim de. D-Smart, Digitürk nereden aradılar ise orayı arayıp MERSİS numarasını doğrulat sizin mi, güvenilir mi vb. şeklinde. Tabi bana soracak olursan internet altyapını a firmasında b firmasına geçirip altyapın yetiyorsa dedikleri hızı vereceklerdir yetmiyorsa alt yapına en uygun ne ise o verilir(size sadece adsl verebilir diyip 8 mbps de yapabilirler(Bu durumda ürün ayıplı olur sende bedelsiz iptal edebilirsin ama baya uğraşırsın önce cayma bedeli falan çıkarırlar onu ödersin sonra iade ederler aylar sonra)) sana da 1 dünya cayma bedeli kalır(eğer servis sağlayıcını değiştirirlerse değişen firmanın cayma bedeli tamamen sana kalır(ürün ayıplı olsa bile yada arayan kişi cayma bedelini biz ödeyeceğiz dese bile sana kalır)).

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
bence alma paketi bende almıştım internetin yanında aylık 5tl dedilerdi tivibu.2 ay sonra yok o olmamış yok bu olmamış paket 30 tl oldu

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
DSMART gibi yerler abonelik yapana kadar canım cicimdir ama iptal etmek istediğinizde hiç kimseyi bulamazsınız ortalıkta tavsiyem bunlara bulaşmamanızdır.

Üye
8 HİZMET YILI
d smart hayal kırıklıgı resmen dolandırıyorlar ınsanı gerekırse tuketıcı haklarına basvur

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ya sonuçta telefonunu nerden buldukları meçhul o yüzden bence fazla güvenme

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam öylelerine kesinlikle inanmayın, merkezi arayıp bilgi almanız daha mantıklı olacaktır.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bence ariyanlara guvenme
TTNet en güvenilirdir bence

Üye
5 HİZMET YILI
Onlara güvenmemelisiniz, İnternetin kalitesini iyileştirmeniz gerekiyorsa, bildiğiniz sağlayıcıların sitelerine girmeli ve en iyisini seçmelisiniz.

Arsenic in uşağı
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dsmart kullanıyorum şu lanetten kurtulmaya çalışıyorum .

Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle haber vermeden çağrı kaydetmek yasak olduğundan söyleyerek çağrıyı kayıt altına alabilirsin. Sonrasında tanıtım yaptıkları için MERSİS numaraları olmak zorunda onu iste. İstedikten sonra beni 1 saat sonra arayın karar vereceğim de. D-Smart, Digitürk nereden aradılar ise orayı arayıp MERSİS numarasını doğrulat sizin mi, güvenilir mi vb. şeklinde. Tabi bana soracak olursan internet altyapını a firmasında b firmasına geçirip altyapın yetiyorsa dedikleri hızı vereceklerdir yetmiyorsa alt yapına en uygun ne ise o verilir(size sadece adsl verebilir diyip 8 mbps de yapabilirler(Bu durumda ürün ayıplı olur sende bedelsiz iptal edebilirsin ama baya uğraşırsın önce cayma bedeli falan çıkarırlar onu ödersin sonra iade ederler aylar sonra)) sana da 1 dünya cayma bedeli kalır(eğer servis sağlayıcını değiştirirlerse değişen firmanın cayma bedeli tamamen sana kalır(ürün ayıplı olsa bile yada arayan kişi cayma bedelini biz ödeyeceğiz dese bile sana kalır)).
Çok haklsınız ./
Post automatically merged:

Dsmart kullanıyorum şu lanetten kurtulmaya çalışıyorum .
Benimde internetim dmsart herzaman kesiliyor

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Artık D-Smart Tivibu gibi şeyler gereksiz abi alacaksın netflix bakacaksın işine en güzseli artık teknoloji gelişti abi böyle şeylere para vermeye gerek yok bence

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
söylemeden kayıt etmek yasak mıymış bilmiyordum ama bana soracak olursan dediğin gibi arayıp sorgulatmalı muhtemelen dolandırıcıdırlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bence kabul etme dolandıracaklarından falan değilde hizmetleri iyi değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
söylemeden kayıt etmek yasak mıymış bilmiyordum ama bana soracak olursan dediğin gibi arayıp sorgulatmalı muhtemelen dolandırıcıdırlar
yasak hatta baya bir de cezası var o yüzden en başta müşteri menuniyeti için kayıt altına alıyoruz diyolar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Taahhütsüz firmaları araştır fiyatları onlar değil siz belirleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...