arduino gerek yok bundaArduino ile esp yapılmaz aimbotu da zaten kolay bulursun satıyorlar
zaten uhpep satıyor arduino aylığı 400 liraydı al bak konusu da burası:
https://memoryhackers.org/konular/valorant-undetected-color-aimbot-best-in-the-market.265065/
Yorumumu düzelteyim pardon ben arduino lazım host shield'a gerek yok diye anladıam pardonarduino gerek yok bunda
Öneriniz için teşekkür ederiz lakin biz arduino desteklemiyoruz. Bizim hilemizi kullanmak için böyle zottirik şeylere ihtiyacınız bulunmuyor.Hocam malum arkadaşın ultra private espor aimbotu varşaka şak forumda trade hub kısmında @uhpep in ki var gayet güzel onu kullanabilirsin
var hatta bu forumda var ben aldımda uhpep kendisi ulaşabilirsinEkli dosyayı görüntüle 88753Ekli dosyayı görüntüle 88752
Böyle bir şey yapıp satan olsa gerçekten düşünmeden alırım Valorant, PUBG Ve bir çok oyun için... banlanmakta imkansız zaten nerdeyse yurtdışında çoğu yazılımcı veya hile satıcısı yapıyor bizde neden böyle bir şey yok anlamıyorum bunu yapmak çok mu zor? maliyetli de değil çok bildiğim kadarıyla
türk bulmak zorda bazı siteler varEkli dosyayı görüntüle 88753Ekli dosyayı görüntüle 88752
Böyle bir şey yapıp satan olsa gerçekten düşünmeden alırım Valorant, PUBG Ve bir çok oyun için... banlanmakta imkansız zaten nerdeyse yurtdışında çoğu yazılımcı veya hile satıcısı yapıyor bizde neden böyle bir şey yok anlamıyorum bunu yapmak çok mu zor? maliyetli de değil çok bildiğim kadarıyla
yabancı siteden alma çoğu dolandırıcı zaten dolarla olduğu içinde çok pahalı çoğu türk var coloraimbot yapan birazcık forumda dolaşsan anlarsın aslındatürk bulmak zorda bazı siteler var
malesefEkli dosyayı görüntüle 88753Ekli dosyayı görüntüle 88752
nasıl iletişime geçebilirz desteğe ihtiyacımız varÖneriniz için teşekkür ederiz lakin biz arduino desteklemiyoruz. Bizim hilemizi kullanmak için böyle zottirik şeylere ihtiyacınız bulunmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?