Arduino Leonardo ile Valorant Colorbot Nasıl Yapılır ?

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
valorant için colorbot yapıyorum. arduino leonardo r3 ve usb host shield ile fareyi donanımsal bağlıcam ki anti-cheat yazılım değil donanım sansın diye. parçalar yolda, montaj ve kodlamada dikkat etmem gereken püf nokta var mı? tecrübeli olanlar yazarsa süper olur.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arduino devri bitti hocam sizlere naçizane tavsiyem makcu cihazlarının versiyonlarıyla yahut ferrum cihazı ile AI aimbot yapmanız yönünde olacaktır yazılım kısmını bilmiyorum ama en doğru yol rehberini bu şekilde yapılabileceğini bizzat kullanan birisi olarak söyleyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
uğraşmana değmez istediğini alamıyorsun çünkü, sanırım işin içine yoloyu dahil edip denemek lazım. yok ben illa yapıcam diyorsan dc'den ulaşırsan kendi yazdığım colorbot projesini verebilirim.

Onaylı Üye
Sosyal
Arduino devri bitti hocam sizlere naçizane tavsiyem makcu cihazlarının versiyonlarıyla yahut ferrum cihazı ile AI aimbot yapmanız yönünde olacaktır yazılım kısmını bilmiyorum ama en doğru yol rehberini bu şekilde yapılabileceğini bizzat kullanan birisi olarak söyleyebilirim.
katılıyorum. Yolo kullanarak aimbot yapmak çok daha mantıklı.