Arduino Leonardo R3 nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır Arduino Leonardo R3 için araştırma yapıyorum ama detaylı bir bilgiye ulaşamadım. Ne olduğunu, nasıl çalıştığını, satın alırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini ve diğer detaylı konuşabileceğimiz bilgisi olan biri var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
valla ben tam ne olduğunu bilmiyorm ama şuan valorantta aimbot olarak kullanıyorum 7 gündür ban yemedim

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arduino leonardo cihazı ile girdiğiniz renk kodlarını ekranda tarayarak mouse hareketini ona göre şekillendirebilirsiniz . Valorant oyunu için düşman rengi genellikle mor seçiliyor ve bu mor renginin kodlarını girerek fav aralık değeri belirleyip o fav değeri aralığı arasında düşman rengi taranır ve o rengi bulduğunda mouse renge doğru kayar. Arduino bu işlemde kullanılır :) Fakat sadece arduino ile valorantta bir süreye kadar oynayabilirsiniz ama belli bir süreden sonra ban yersiniz. Bunun için de arduino usb host shield kullanabilirsin. İyi Forumlar ..)

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
arduino leonardo cihazı ile girdiğiniz renk kodlarını ekranda tarayarak mouse hareketini ona göre şekillendirebilirsiniz . Valorant oyunu için düşman rengi genellikle mor seçiliyor ve bu mor renginin kodlarını girerek fav aralık değeri belirleyip o fav değeri aralığı arasında düşman rengi taranır ve o rengi bulduğunda mouse renge doğru kayar. Arduino bu işlemde kullanılır :) Fakat sadece arduino ile valorantta bir süreye kadar oynayabilirsiniz ama belli bir süreden sonra ban yersiniz. Bunun için de arduino usb host shield kullanabilirsin. İyi Forumlar ..)
Eline parmaklarına sağlık. Peki bana Bu ürünleri almam için bir link önerebilir misin brom?

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam maalesef usb host shield almakla işlem bitmiyor lehim işlemi var istersen özelden yaz yardımcı olayım bu konu hakkında

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valorantta bi hile. Aktif olarak kullanmaktayım. Renk odaklı aimbot. Yalnız dikkatli kullanın ban yeme riski var.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
aimbotla elbet ban yersiniz, çaktırmadan wh kullanmaya bakın dword hack bunun için çok iyi

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aim botla ban yersin ama çok dikattli kuşlanrsan bşir süre banlatmaz ama elinde sonunda ban yersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...