Arduino öğrenebileceğim bir kaynak var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nostaljik duygular yaşanmaya başlıyor
Onaylı Üye
Ödüller
4
Şu sıralar projelerim var arduino üzerine çalışmam gerek, YouTube kanalları önermezseniz sevinirim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
Geçiçi Ücretsiz olan dersler üye olursan kaçırmazsın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
5
neden youtube önerilerine karşı geliyorsun ne güzel görsel ve işitsel aktarım sağlanıyor
o zaman al bi kitap kitaptan bak :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
Arduino'da proje geliştirmek için çok bir şey öğrenmeye gerek yok ki. Zaten bu konuda çok bilgisi olmayan insanlar da geliştirebilsin diye dizayn edilmiş bir sistem bu. Sadece C dilini öğrenmen gerekiyor. YouTube'da bir kanal vardı Çağan'la Arduino tarzı bir şey. Onun videolarından bakarak öğrenmiştim ben mesela. Zaten hangi sensör nasıl çalışır onları bilmek gerekiyor. Bir de ekstradan pull-up, pull-down dirençlerinin ne olduklarını nasıl çalıştıklarını araştırsan yeter. Çok sofistike bir kurs eğitim vs alman gerektiğini düşünmüyorum.

Tabii ki C dili için alabilirsin.

Oh And Theres a Woman
Onaylı Üye
Udemy Sitesine Göz Atmanı Tavsiye Ederim. Hem Resmî Hemde Youtubedan Takip Edersen Ücretsiz Farklı Programlardanda Yararlanabilirsin...

Basit İnsanlarla Uğraşma. Unutma, Kartallar Sinek Avlamaz !
Bbc One Shelby GIF by BBC

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
5
udemy reisi tanıyann <3

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
21
C diline çalışmanızı öneririm. İnternette Arduino ile ilgili bulacağınız kaynaklar en fazla sensörlerin nasıl çalıştığıyla ilgili olucak, kodlar yazılırkende c+p yapılarak size gösterilecektir. Long story short, Arduino öğrenmek diye bir şey yok aslında :)
Kendinizi geliştirmek istiyorsanız pic'lerle uğraşmanızı tavsiye ederim. 16F877A sizin için uygun olacağını düşünüyorum.

Onaylı Üye
arduino hocam diye yt var gayet yararlı

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
5
Udamy youtube ve örnek kodlar ile öğrenebilirsin ama bunlar yüzde 20 öğretir asıl öğrenmeyi sağlayan pratik yapmaktır kesinlikle
ardunio al ve örnek kodları tekrar yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.