Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arduino'da proje geliştirmek için çok bir şey öğrenmeye gerek yok ki. Zaten bu konuda çok bilgisi olmayan insanlar da geliştirebilsin diye dizayn edilmiş bir sistem bu. Sadece C dilini öğrenmen gerekiyor. YouTube'da bir kanal vardı Çağan'la Arduino tarzı bir şey. Onun videolarından bakarak öğrenmiştim ben mesela. Zaten hangi sensör nasıl çalışır onları bilmek gerekiyor. Bir de ekstradan pull-up, pull-down dirençlerinin ne olduklarını nasıl çalıştıklarını araştırsan yeter. Çok sofistike bir kurs eğitim vs alman gerektiğini düşünmüyorum.
C diline çalışmanızı öneririm. İnternette Arduino ile ilgili bulacağınız kaynaklar en fazla sensörlerin nasıl çalıştığıyla ilgili olucak, kodlar yazılırkende c+p yapılarak size gösterilecektir. Long story short, Arduino öğrenmek diye bir şey yok aslında
Kendinizi geliştirmek istiyorsanız pic'lerle uğraşmanızı tavsiye ederim. 16F877A sizin için uygun olacağını düşünüyorum.
Udamy youtube ve örnek kodlar ile öğrenebilirsin ama bunlar yüzde 20 öğretir asıl öğrenmeyi sağlayan pratik yapmaktır kesinlikle
ardunio al ve örnek kodları tekrar yap
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.