Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar! Uzun zamandır amatör bir Ufolog olarak uzayı ve bilimi araştırıyorum. Geçen günlerde Area 51'de uzaylı otopsi videoları twitter'a sızdı. Gerçekten ilk gördüğümde sevinç'ten havalara uçtum fakat bi okadarda korktum. Area 51 nekadarda ARGE ve Silah Sanayi ve Araştırma bölgesi olsada içeride silah vesaire araştırılmıyor (Benim görüşüm). İçeride bizim bilmediğimiz dünya dışı varlıklar olduğuna eminim. Birçok uzaylı kanıtı vesaire var. Artık ölüm döşeğinde olan ve artık yaşı 90 95 sularına gelen insanlar herşeyi bir bir dökülüyor , adam artık sonuçta hayatının sonuna geliyor ve insan oğlunun bu yalana kanmamasını sağlıyor ( Dediğim adamlar Area 51 çalışanları ). Birçok röpörtaj izledim birisi diyor işte bize uzaylıları getirdiler içlerini açtık otopsi yaptık birisi diyor ışıklar arası geçişi bulduk. Yani kısaca şöyle demek istiyorum, dünya dışı varlıkların yani uzaylıların ve başka medeniyetlerin varlığı kanıtlandı. Benim gibi bu tarz işlere meraklı olan arkadaşlar varsa bol bol yorum yapıp muhabbeti ilerletirse sevinirim. <3

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
uzay bilimi hakkında merakım var bana ulaşırsan sevinirim

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sonuç olarak elde tutulacak bir kanıt yok yani bir çok varsayım gözle görmeden bilmek zor sadece tahmin ve ortaya atılan asılsız haberleri biliyoruz ama belki gerçekten vardır bilemiyorum ama bir ara bende araştırma yapmıştım belli bir süreden sonra pek bir konuya ulaşamadım bıraktım

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Konu dışı ama en son Area51 e bir baskın düzenleniyordu milyonlarca insan katılacaktı noldu o iş ?

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Konu dışı ama en son Area51 e bir baskın düzenleniyordu milyonlarca insan katılacaktı noldu o iş ?
Bu lafı ortaya atan kişi yok ben şaka yaptım yok şu yok bu dedi ama 2.3 Milyon kişi kapıda bekledi gecelerce fakat giriş yapamadılar tekrar giriş denemeleri olacakmış.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bunların Hepsi varsayım belki bir ihtimal insanların bunlara inanması için gözüyle görüp dokunması lazım.

DJ DİKKAT 63
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bence yoktur ama Allah bilir belki vardır ama olsaydı ve uzaylılar dünyaya önceden gelmiş olsaydı tekrar gelmezmiydi sonuçta kendi ırkları sözde otopsideymiş ama öyle olsaydı amerika birleşik devleti dünyanın hakimi olurlardı ve saklamazlardı saklayıp ne yapacaklar sanki bunların hepsi insani uydurmalar insanlar sahte haber yapmak için türlü türlü yalanlar uyduruyor bence inanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...