Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar! Uzun zamandır amatör bir Ufolog olarak uzayı ve bilimi araştırıyorum. Geçen günlerde Area 51'de uzaylı otopsi videoları twitter'a sızdı. Gerçekten ilk gördüğümde sevinç'ten havalara uçtum fakat bi okadarda korktum. Area 51 nekadarda ARGE ve Silah Sanayi ve Araştırma bölgesi olsada içeride silah vesaire araştırılmıyor (Benim görüşüm). İçeride bizim bilmediğimiz dünya dışı varlıklar olduğuna eminim. Birçok uzaylı kanıtı vesaire var. Artık ölüm döşeğinde olan ve artık yaşı 90 95 sularına gelen insanlar herşeyi bir bir dökülüyor , adam artık sonuçta hayatının sonuna geliyor ve insan oğlunun bu yalana kanmamasını sağlıyor ( Dediğim adamlar Area 51 çalışanları ). Birçok röpörtaj izledim birisi diyor işte bize uzaylıları getirdiler içlerini açtık otopsi yaptık birisi diyor ışıklar arası geçişi bulduk. Yani kısaca şöyle demek istiyorum, dünya dışı varlıkların yani uzaylıların ve başka medeniyetlerin varlığı kanıtlandı. Benim gibi bu tarz işlere meraklı olan arkadaşlar varsa bol bol yorum yapıp muhabbeti ilerletirse sevinirim. <3