Onaylı Üye
ramlari doğru taktığına emin misin ?
çözüm;
ramları çıkar tek 1 tanesini tak aç açıldıysa kapat gücü kes diğerini de aynı şekilde tak.
olmaz ise silgi yardımı ile ramların yan köşelerini yavaşca sil.
normalde yanlış takıldığı için bu tür hatalar verebilir.
ramlar kaç hrz ve ddr3 mü ?
| Marka | Corsair |
| RAM Boyutu | 16 GB |
| RAM Belleği Teknolojisi | DDR4 |
| Bellek Hızı | 3600 MHz |
hayır hesaplamadımtüketilen enerjilerini hesapladın mı hiç
tesekkurler hocam test edıcez sanırımKral bu sisteme 550w az kalıyor diye düşünüyorum ben ama yinede diğer arkadaşların da fikirlerini de al ona göre hareket et
ramları yanlış takıyorsun tık sesi gelmesi lazım aynı sorun bende de oldu farklı şekilde tak ramları
Marka Corsair RAM Boyutu 16 GB RAM Belleği Teknolojisi DDR4 Bellek Hızı 3600 MHz
denedım hocam yıne aynı seyı yaptı sorun devam edıyor
Post automatically merged:
hayır hesaplamadım
nasıl hesaplayabılırım nasıl bakabılırım ona hocam ?
Post automatically merged:
tesekkurler hocam test edıcez sanırım
hocam bence bır bılen bırısıne gotur kendıne denerken daha cok zarar verebılırsın550w+80plus guc kaynagı
xfx rx 6700 xt
ryzen 5 3500x stok fan
toshıba 1tb hdd
samsung 1tb 980 pro gb m2
xpg 256 gb m2
corsair 3600 mhz 16+16 ram
asus tuf b450 gamıng anakart
son ekledıklerım samsung m2 ve corsaırın 16gb lık 1 ramı vardı 1 tane daha ekledım 2 slot yapmak ıcın fakat bundan sonra kasa power tusuna bastıktan sonra ısıklar yanıyor acılıyor ekran gelmeden kendını resetleyıp tekrardan sorunsuz bır sekılde acılıyor bunları eklemeden once boyle bır sorun yoktu acaba guc kaynagımı yetersız kalıyor mantıksız geldı buda bana nekdr guc emebılırkı ram ve ssd fakat bundan baskada bırsey aklıma gelmıyor önerisi olan varmı nasıl çözebılırım nasıl emın olabılırım ???
bunuda denedım hocam tık gelıyor olmadı yıneramları yanlış takıyorsun tık sesi gelmesi lazım aynı sorun bende de oldu farklı şekilde tak ramları
by any chance can u tell me how to send messages in order to be a verified member please ?Kral bu sisteme 550w az kalıyor diye düşünüyorum ben ama yinede diğer arkadaşların da fikirlerini de al ona göre hareket et
daha önce kullandığın ramı takıp çalıştır olmazsa bios pilini çıkar geri takbunuda denedım hocam tık gelıyor olmadı yıne
Eski rami çıkartıp yeni ramı takın açılıyor mu o şekilde?550w+80plus guc kaynagı
xfx rx 6700 xt
ryzen 5 3500x stok fan
toshıba 1tb hdd
xpg 256 gb m2
son ekledıklerım samsung m2 ve corsaırın 16gb lık 1 ramı vardı 1 tane daha ekledım 2 slot yapmak ıcın fakat bundan sonra kasa power tusuna bastıktan sonra ısıklar yanıyor acılıyor ekran gelmeden kendını resetleyıp tekrardan sorunsuz bır sekılde acılıyor bunları eklemeden once boyle bır sorun yoktu acaba guc kaynagımı yetersız kalıyor mantıksız geldı buda bana nekdr guc emebılırkı ram ve ssd fakat bundan baskada bırsey aklıma gelmıyor önerisi olan varmı nasıl çözebılırım nasıl emın olabılırım ???
Hocam Sorun Dışında 550w az değilmi?550w+80plus guc kaynagı
xfx rx 6700 xt
ryzen 5 3500x stok fan
toshıba 1tb hdd
xpg 256 gb m2
ben 2.el 500 w+80 bronz sertifikalı psu almıstım frisby marka 500w vermiyordu psu kontrol ettir bazı markaların ömrü kısa oluyor önerim bir bilgisayar servisine göster kasayı550w+80plus guc kaynagı
xfx rx 6700 xt
ryzen 5 3500x stok fan
toshıba 1tb hdd
xpg 256 gb m2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?