ARK Hile İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba dün steamda gördüğüm bu oyun "ARK" ( Ark Survival Evovled ) baya hoşuma gitti 4 arkadaş alıp oynuyalım dedik şuan paralarımız var sabit fakat oyunda hile yapılıyormu diye sordular
Sizce oyunda hile yapılıyormudur. Aim Hilesi ,Can Hilesi , Esp vb
Uğraşmaya Değermi Teşşekrüler.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
böyle oyunda hile olcanı sanmıyorum hem bu oyunun hile ile zevki çıkmaz uğraşmayada değmez bence
Öyle deme bak böyle düşün adamlar klan savaşı atıyorlar aime ve esp ne biliyim can hilesi hız hilesi lazım daha kolay olur bence bi yotuba bak hileleri nasıl diye :).

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben baktımda tek kişilikte hile kodları var ve online olarak bi sv nin admini isen onunda kodları varmış

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben baktımda tek kişilikte hile kodları var ve online olarak bi sv nin admini isen onunda kodları varmış
Evet onları biliyorum bunları serverleri var dinazor fln eğitim savaşa gidiyorsu admin olmak için server sahibi olmak lazım oda en az 100 tl :)

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
valla zevkli oynamak istiyosan oyunlarda hile kullanma derim ama ne yazıkki ben hilesiz oyun zevki alamıyorum
aynısı bende oluyor bir kaç oyunu hilesiz oynuyorum fakat hilesi olmadığı için mesajların için sagol iyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum ARK oyununu 3600 saat oynadım ve o süre boyunca hiç hileye rastlamadım (yani oyunda hile yapılmıyor) fakat bazı arkadaşlarım macrolu mouse ile hayvana et yedirerek direk canını fullediğini felan söylüyordu. Denemedim ama olabilir bi araştır istersen.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
bir oyunufa hilesiz oynayin anasini jssjjs
No buddy :D
Arkın hilesinin isteyen biriminde gördüm çok şükür:thonkie:
ayn ben
Dostum ARK oyununu 3600 saat oynadım ve o süre boyunca hiç hileye rastlamadım (yani oyunda hile yapılmıyor) fakat bazı arkadaşlarım macrolu mouse ile hayvana et yedirerek direk canını fullediğini felan söylüyordu. Denemedim ama olabilir bi araştır istersen.
onu bende biliyorum fakat ben 1 2 kişi gördüm adam base base tek atıyor ama her dk aşırı hileydi 5x serverde 1000x server gibi koşuyordu
Post automatically merged:

@Mr_BrooS ayn battle eye var sıkıntı o :D

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
No buddy :D

ayn ben

onu bende biliyorum fakat ben 1 2 kişi gördüm adam base base tek atıyor ama her dk aşırı hileydi 5x serverde 1000x server gibi koşuyordu

@Mr_BrooS ayn battle eye var sıkıntı o :D
Kanka admin yardımı çok fazla oyunda hile olmadığından emin olabilirsin ama çok bug olduğunu da unutma :D

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eminmisin peki

Evet her serverde ful yardım var kimi diyor yok adamın kuşu 405 lvl
Oyunda hile yok emin olabilirsin bu arada kimde yardım var kimde yok oyunda en az bi 300 saat geçirdikden sonra çok rahat anlarsın. Eğer başka konuda yardıma ihtiyacın olursa oyunun ihtiyarıyım sorabilirsin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...