Öyle deme bak böyle düşün adamlar klan savaşı atıyorlar aime ve esp ne biliyim can hilesi hız hilesi lazım daha kolay olur bence bi yotuba bak hileleri nasıl diyeböyle oyunda hile olcanı sanmıyorum hem bu oyunun hile ile zevki çıkmaz uğraşmayada değmez bence
Evet onları biliyorum bunları serverleri var dinazor fln eğitim savaşa gidiyorsu admin olmak için server sahibi olmak lazım oda en az 100 tlben baktımda tek kişilikte hile kodları var ve online olarak bi sv nin admini isen onunda kodları varmış
valla zevkli oynamak istiyosan oyunlarda hile kullanma derim ama ne yazıkki ben hilesiz oyun zevki alamıyorumEvet onları biliyorum bunları serverleri var dinazor fln eğitim savaşa gidiyorsu admin olmak için server sahibi olmak lazım oda en az 100 tl
aynısı bende oluyor bir kaç oyunu hilesiz oynuyorum fakat hilesi olmadığı için mesajların için sagol iyi forumlar.valla zevkli oynamak istiyosan oyunlarda hile kullanma derim ama ne yazıkki ben hilesiz oyun zevki alamıyorum
No buddybir oyunufa hilesiz oynayin anasini jssjjs
ayn benArkın hilesinin isteyen biriminde gördüm çok şükür
onu bende biliyorum fakat ben 1 2 kişi gördüm adam base base tek atıyor ama her dk aşırı hileydi 5x serverde 1000x server gibi koşuyorduDostum ARK oyununu 3600 saat oynadım ve o süre boyunca hiç hileye rastlamadım (yani oyunda hile yapılmıyor) fakat bazı arkadaşlarım macrolu mouse ile hayvana et yedirerek direk canını fullediğini felan söylüyordu. Denemedim ama olabilir bi araştır istersen.
Kanka admin yardımı çok fazla oyunda hile olmadığından emin olabilirsin ama çok bug olduğunu da unutmaNo buddy
ayn ben
onu bende biliyorum fakat ben 1 2 kişi gördüm adam base base tek atıyor ama her dk aşırı hileydi 5x serverde 1000x server gibi koşuyordu
Post automatically merged:
@Mr_BrooS ayn battle eye var sıkıntı o
Oyunda hile yok zatenpara verıp bıde hıle acıp ban mı yiceksın
Eminmisin pekiOyunda hile yok zaten
Evet her serverde ful yardım var kimi diyor yok adamın kuşu 405 lvlKanka admin yardımı çok fazla oyunda hile olmadığından emin olabilirsin ama çok bug olduğunu da unutma
Oyunda hile yok emin olabilirsin bu arada kimde yardım var kimde yok oyunda en az bi 300 saat geçirdikden sonra çok rahat anlarsın. Eğer başka konuda yardıma ihtiyacın olursa oyunun ihtiyarıyım sorabilirsinEminmisin peki
Post automatically merged:
Evet her serverde ful yardım var kimi diyor yok adamın kuşu 405 lvl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?