Onaylı Üye
teşşekkür ederim bütçe 2.5kKaldıracağını düşünmüyorum yeni bir ekran kartı almalısınız bütçe aralığını söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim
teşekkürler sanada hocamen düşük ayarlarda 20 25 fps alırsın tahmini bir değer söylemek gerekirse.
ama düzgün çekilde oynayamazsın.donmalar takılmalar ve hatta çökmeler yaşayabilirsin.
nedemek birşey değil.arkadaşın dediği gibi senin sadece ekran kartın kötü.yeni bir ekran kartı taktığın zaman tadından yenmez o bilgisayar.bilgisayarında SSD varmı knka ?teşşekkür ederim bütçe 2.5k
Post automatically merged:
teşekkürler sanada hocam
teşşekkür ederim bütçe 2.5k
aksine orta ayarlarda rahatlıkla oynayabilirKaldıracağını düşünmüyorum yeni bir ekran kartı almalısınız bütçe aralığını söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim
kaldırmasına kaldırır ama fps düşük olur ekran kartının düşük olması sebebiyle.Kaldırır bence
aynen teşekkürlerYani açmasına açar yüklemesine yükler ama düşük fps alırsın buda oynamanda ve oyunda zevk almanı etkiler
önerin var ise yazabilirsin bütçe 2kislemcin kötü değil, daha kaliteli ekran kartıyla daha iyi randıman alabilirsin.
Benimkinden çok çok iyi bir sistemin var kanka benim i5 bile yokekran kartın sıkıntı kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?