Sistemim The Forest oyununu kaldırır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga can you run it diye bir site var istedigin tüm oyunları sana minimum ve önerilen sistemleri sunup senin donanınımınla karsılastiriyo tek yapman gereken istedigin oyunu google'a yazip yanına can u run it yazıp cıkan ilk sitede bi tane uygulamayı indirmen detection isminde gerisi cok kolay

Üye
3 HİZMET YILI
20-30 fps arası dolanırsın sanırım ordaki gereksinimlere aldanma ortalama bi pc'si olan arkadaşlarımda bile sorun çıkarabiliyor o oyun

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
the forest ağır bi oyun olmadığı için genel sistemler kaldırır bence

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Herkese hayırlı akşamlar steamda the forest olan oyun 32 tl şuan almak istiyorum ama biraz çekiniyorum sistemimden dolayı sistemim win 10 pro intel i5 2500 işlemci 3.30 8 gb ram 2 gb ekran kartım var invidia geforce gt 610 bu oyunu kaldırır mı kaldırırsa fps ortaması ne kadar alabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
kaldırır ben eski pc de oynuyordum 4 gb ram vardı 1 gb ek kartı 30 40 fps alıyordum

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Güzel grafikli ayarlar da falan oynamanız aşırı zor, The Forest'ın yazan sistem gereksinimleri de yanlış bence, oyunda optimizasyon çok iyi değil. Ayrı yeten GT 610 dediniz ekran kartına, onun oyun için çok yük vereceğini sanmıyorum yine işlemci neyse de. Oynarsanız çözünürlüğü kısıp ayarları full düşüğe çekip belki 45-60 FPS civarı oynarsınız. Dediğim gibi oda çözünürlüğü baya düşürmeniz lazım, biraz piksel olacak ekran ama eğer çok oynamak istiyorsanız ve kasmadan diyorsanız ancak bu şekilde olur.

Welcome To The Island Of Misfit Toys
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
the forest biraz sıkıntılı bi oyun zor kaldırır bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kaldırır knk bnde 4 gb ram 2 gb ekran kartı var 60 70 fps alıyom rahat

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Herkese hayırlı akşamlar steamda the forest olan oyun 32 tl şuan almak istiyorum ama biraz çekiniyorum sistemimden dolayı sistemim win 10 pro intel i5 2500 işlemci 3.30 8 gb ram 2 gb ekran kartım var invidia geforce gt 610 bu oyunu kaldırır mı kaldırırsa fps ortaması ne kadar alabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
Düşük çözünürlükte belki kaldırır kanka denesen yinede ama pek zannetmiyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
en düşük değil düşük ayarlarda rahat oynarsın seninkinin 2 katı kötü pcim var oynatıyo en düşükte

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
***** indirip deneyebilirdin ama almışsın gerçi yinede oynanabilir bir seviyede olacağını düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
İşlemci iadare eder ama ekran kartı biraz düşük kalıyor

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Bu sistemle maksimum 40 fps adet gelecek

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
can i run it sitesinden bakabilirsin yeterliğine hocam. ayrıca youtubedan ekran kartın + işlemcin + the forest yazarak aynı sisteme saihp olanların testlerine bakabilirsin eğer videodaki testten daha az fps alıyorsan termal macununu yenileyerek performans artışı yaşayabilirsin. işlemcin çok ısınıyorsa istediğin performansa ulaşamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kasar gibi ama oynarsın

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
evet kaldırır kasma yaşayacağınıda pek sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kaldırır rahatlıkla ama arkadaşlarınla kalabalık girersen veya büyük yapı yaparsan donar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...