Çözüldü Ark resmi sunucu gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
herkeze selam resmi sunucuda oynamak istiyorum ama gözükmüyor resmi olmayan vb şeyler var ama resmi sunucu gözükmüyor

Ekli dosyalar

• resim_2023-10-23_141357458.png
    resim_2023-10-23_141357458.png
    482.3 KB · Görüntüleme: 142
Çözüm
Ara ara bakım çalışması yapıyorlar bundan kaynaklanıyor olabilir. Sunucu hataları, oyunun geliştiricileri tarafından düzeltilmesi gereken, sorun türlerinden bir tanesi.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Böyle durumlarda beklemek ve farklı zaman dilimlerinde, problemin çözülüp çözülmediğini, tekrar kontrol etmek, olacaktır.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Ara ara bakım çalışması yapıyorlar bundan kaynaklanıyor olabilir. Sunucu hataları, oyunun geliştiricileri tarafından düzeltilmesi gereken, sorun türlerinden bir tanesi.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Böyle durumlarda beklemek ve farklı zaman dilimlerinde, problemin çözülüp çözülmediğini, tekrar kontrol etmek, olacaktır.

Son düzenleme:
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Filtreleri temizleyip baktınız mı? Belki filtre girmişsinizdir ve unutmuşsunuzdur?
filtre derken? mod fln yüklü değil şuan sadece biraz not defterine başka kodlar eklemiştim daha sonra düzelttim ama sorun devam ediyordu

ara ara bakım çalışması bakımda olup olmadığına nerden bakabilirim ?yapıyorlar bundan kaynaklanıyor olabilir.
bakımda olup olmadığına nerden bakabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...