ARK: Survival Evolved Steam'de %67 İndirimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
header_alt_assets_22.jpg

ARK: Survival Evolved Steam'de %67 İndirimde

Üşüdüğün ve acıktığın ARK isimli gizemli bir adada mahsur kalıyorsun, avlanmalı, kaynak toplamalı, eşya üretmeli, bitki büyütmeli, teknolojiler araştırmalı ve dayanıklı elementlerle sığınak yapmalısın.

3.jpg

CANLI EKOSİSTEM İÇİNDEKİ DİNOZORLARI EVCİLLEŞTİR, EĞİT, BESLE VE SÜR

Dinozorlar, Yaratıklar, 50'nin üstünde dinozorla evcilleştirmek için zorlayıcı bir mücadeleye, yaratığın sahibine bağlanma sürecine, vahşi baygın yaratıkların uyanmasına tanıklık et ve onları besleyerek eski güçlerine kavuştur. Evcilleştirdikten sonra yaratıklarına komutlar verebilirsin.

2.jpg

AÇLIK, SU, SICAKLIK VE HAVA DURUMU

Besin değerleri farklı olan ve insan eti de dahil olmak üzere çeşitli yiyecekler yiyerek ve içerek hayatta kalabilirsiniz. Evinizde ya da envanterinizde taze su bulundurmak önemli bir konudur. Uzun mesafeli seyahatlerde yapılan tüm fiziksel eylemler yiyecek ve su kaybına neden olabilir, yetersiz beslenme ve susuzluk gibi tehlikeli durumlar oluşabilir.

1.jpg

TOPLA, İNŞA ET, BOYA

Ağaçları keserek, metalleri ve diğer önemli madenleri kazarak çok katlı karmaşık yapı elemanlarını yapabilirsin; rampalar, kirişler, sütunlar, pencereler, kapılar, geçitler, su boruları, musluk, jeneratörler, kablolar, her türlü elektrikli cihaz ve birçok merdiven türü. Yapıların bir ağırlık sistemi var yani yeterince destek yapmazsanız yıkılabilir, o yüzden binaları güçlendirmek önemli.

4.jpg

KABİLE SİSTEMİ

Bir kabile oluşturun ve arkadaşlarınızı ekleyin, tüm evcil hayvanlarınız kabilenizdeki müttefikler tarafından komuta edilebilsin. Kabile üyeleriniz sizin canlanma yerlerinizde canlanabilecek. Yönetim yükünü azaltmak için kabilenizdeki üyeleri kabile yöneticisi olarak terfi edin. Anahtar öğeleri ve şifreleri köye erişim sağlamaları için paylaşın!

5.jpg

RPG İSTATİSTİKLERİ

Planlar aracılığıyla üretilen nesneler ait olduğu kaynaklar için birbirinden farklı niteliklere ve kalitelere sahiptir. Yüksek dağlar, karanlık mağaralar ve denizlerin derinlikleri gibi daha uzak ve zorlu yerler ARK içerisinde daha iyi kaynaklar elde etmenizi sağlar! Karakterinize hayvanları eğitmek, yeni ""Engramlar"" öğreterek, öldüğünüzde bile tekrardan yapabileceğiniz birbirinden farklı planları elde etmek gibi çeşitli deneyimler kazandırarak seviye atlatabilirsiniz!

6.jpg

ZORLAYICI MEKANİKLER

Ürettiğiniz her şeyin bir dayanıklılığı bulunmakta ve giymeyip tamir etmediğiniz süre boyunca yıpranmakta, ayrıca oyundan ayrıldığınızda karakteriniz kalıcı bir dünyada uyuma durumuna geçmektedir. Her şey yağmalanabilir ve çalınabilir, bu yüzden güvenliğinizi sağlaması için inşa etmeli, takım oluşturmalı veya malzemelerinizi koruması için evcil hayvan edinebilirsiniz.

7.jpg

SAĞLAM STEAM ATÖLYE MOD DESTEĞİ

Tekil oyuncu olarak oynayabilir, karakter ve eşyalarınızı oyuncular tarafından açılmış resmi olmayan çok oyunculu sunuculara aktarabilirsiniz. Oyunun Steam Atölye'yi tam olarak desteklemesi sayesinde, oyunu Unreal Engine 4 Editör ile modlayabilir ve Atölyede modlarınızı paylaşabilirsiniz.

Online.png

ÜST DÜZEY SONRAKİ NESİL GÖRSELLER

Aşırı gerçekçi görünüşüyle ARK yaratıklarını hayata getirmek için yüksek seviyede özelleştirilmiş Unreal Engine 4'ü, dinamik aydınlatmalar, gün ışığı aydınlığı, hava durumu sistemleri (yağmur, sis, kar, vb.), gerçekçi hacimsel bulut sistemi ve en yeni DirectX11 ve DirectX12 işleme teknikleri ile birlikte kullanıyoruz.

Diller.png

MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 (64-bit sürümleri)

İşlemci: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 veya daha iyisi

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB veya daha iyisi

DirectX: Sürüm 10

Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şu oyunu bi ben sevemedim herhalde survival oyunların bir çoğunu oynadım ama bunu sevemedim beleş olsa da oynamam

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
50₺ den 16₺ ye düşmüş güzel bir indirim değerlendirilebilir. Bilgilendirme için teşekkürler.

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bedava alanlar şanslıydı gene güzel indirim olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çıktığından beri ilk başlarda hoşuma kaçıp sonradan arkadaş olmadıgı surece hype almadığın bir oyun oldugunu anladım . bilgindirme için çok teşekkürler

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlarla oynanabilecek güzel bir oyun ama beni niyeyse kendisine sevdiremedi.
Bilgilendirme için teşekkürler.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Valla tamda benim konu açmama denk geldi bilgilendirme için sağol yine kesin alıcam inşallah dlclerede indirim uygulanır.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Gayet başarılı bir yapım ancak arkadaşın oldugunda tadı çıkıyor maalesef

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Zamanında ilk çıktığında sistemim yeterli olmadığı için deneyememiştim. Sonra hevesim kaçtı.

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
bu oyunu 3 arkadaş yıllar önce almıştık Rust adlı oyuna teknik olarak biraz benziyor vs diye ama değil ne yazıkki oyun tamamen lvl al hayvan tame yap craft yap gibi uğraştırıcı şeylerle geçiyor biz pek zevk almadık iade bile edmedik çünkü bazı şeyleri anlamak için saatlerinizi vermelisiniz vs almadan önce mutlaka bir video serisi izleyin sonra karar verin

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çok güzel bir oyun tavsiye ederim . Ama tek oynanacak bir oyun değil arkadaşlarla oynayınca sarıyor.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Eyvallah hocam şimdiden hayırlı olsun alacaklara ben şimdi almaya gidiyorum.

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Oyun gayet zevkli bir oyun indirimde olmasi guzel ama arkadasiniz olmadan pek sarmiyor o yuzden bu tur survival oyunlarini pek sevemiyorum tekli sarabilmesi gerekiyor

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bende zaten vardı arkadaşlarıma söyleyim de alsınlar oynarız paylaşım için teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben bedava almıstım almak isteyenler için iyi indirim olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...