Ark Survival Evolved

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaslar ark oynuna hile gelebilirimi ?

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Oyun ne tarz bişey :)
Oyun eski cag gibi biseyde geciyor level engram ve dinazorlar var sen level atlayınca engram geliyor bunlarla silah bimba ws makinli tufek yapıyorsun ve dinazorlari evcillestiriyorsun sonra klanlarla vs atiyorsun internete yaz bi istersen baya guzel

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
O oyun nerdeyse pubg le aynı fiyatta o yüzden pahalı oyunlara hile geleceğini sanmıyorum o riski göze almazlar hani csgo neysede o oyunun fiyatı yüksek sizce neden pubgye hile gelmiyor koruma sistemi yüzünden değil pahalı olduğu için birisi kullanıp ban yerse sorumlu onlar gösterilir diye

Bu arada pubg gibi oyunlarda yöneticiler hile yapabiliyor ama kendisi kullanıyor paylaşırsa çok kolay fix yer o nedenden dolayı adamların parası çöpe giderse sorumlu cidden memoryhackers ekibi olur

Kage of Nothing
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ark hangi koruma sistemini kullanıyor bilmiyorum ama sanırım VAC olabilir , VAC e yakalanmadan olursa yapılabilir.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ark hangi koruma sistemini kullanıyor bilmiyorum ama sanırım VAC olabilir , VAC e yakalanmadan olursa yapılabilir.
Olabilr

O oyun nerdeyse pubg le aynı fiyatta o yüzden pahalı oyunlara hile geleceğini sanmıyorum o riski göze almazlar hani csgo neysede o oyunun fiyatı yüksek sizce neden pubgye hile gelmiyor koruma sistemi yüzünden değil pahalı olduğu için birisi kullanıp ban yerse sorumlu onlar gösterilir diye

Bu arada pubg gibi oyunlarda yöneticiler hile yapabiliyor ama kendisi kullanıyor paylaşırsa çok kolay fix yer o nedenden dolayı adamların parası çöpe giderse sorumlu cidden memoryhackers ekibi olur
Dogrudur ama vac ws olmadan millete caktirmadan vere bilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...