Arka planda çalışan makro mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Demek istediğim şu mesela ben Chrome' de belirli yerlere belirli süre ile tıklaması için bir makro kaydedip oluşturdum.

Ancak sürekli olacak en üst pencerede kalırsa bilgisayarı kullanamam yani
arka planda yine aynı şekilde Chrome ile makroyu çalıştırabilir miyim bilen biri açıklasın örneğin ;

ben Pubg oynarken makro arkada kaydettiğim işlemleri Chrome üzerinde yapmaya devam edecek.,,

PEKİ BU MÜMKÜN MÜ ?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla Macro programları mouse'u kontol ediyor yani Macro programı mouse'u kontrol edemediği sürece çalışamaz ancak eğer mouse'u kontrol etmesine gerek olmayan macro programı var ise iş değişebilir ki o macro programınıda PUBG veya başka oyunlar hile olarak algılayıp algılamayacağı sorunu var

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla Macro programları mouse'u kontol ediyor yani Macro programı mouse'u kontrol edemediği sürece çalışamaz ancak eğer mouse'u kontrol etmesine gerek olmayan macro programı var ise iş değişebilir ki o macro programınıda PUBG veya başka oyunlar hile olarak algılayıp algılamayacağı sorunu var
Pub lite arka planda çalışan ve mouse yöneten tüm programları cheat olarak algılayor ve banlıyor. Buna kısayol tuşları atadığınız bazı mouseların yazılımları da dahil

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bence olmaz böyle birşy ki makrolar kullanıcı hareketinde kendini durduruyor

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyuna LUA Biçimde Bir Kod Enjecte Edersen LUA da Verilmiş Olan Konumlara Mouse Gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...