rica ederim beğenip yorum atarsan videoya sevinirimDenedim kankam saolasin ise yarıyor
rica ederim beğenip yorum atarsan videoya sevinirim emeğimin karşılığını almış olurumGüzel faydalı bilgi emeğine sağlık
teşekkür ederim, daha fazla bilgilendirici videolar gelmesinde yardımcı oluyorsunuzLikemi attım eline sağlık kral
işinize yaradıysa ne mutlu banagüzel faydalı olmuş böylece şarj az gider![]()
rica ederim işe yaradıysa mutlu oldumçok bilgilendirici teşekkürler
sesli anlatımı ortam müsait olmadığı için yapamadım bide telefondan kayıt aldığım ortam seslerini de alır diye açamadımTeşekkürler videoyu sesli anlatım yapsan daha faydalı olabilir bence emeğine sağlık.
Benim kullandığım banka uygulamasında böyle birşey yok, bu işlem sadece arka planda çalışmasını engelliyor. uygulamadan çıkış yapmıyorFaydalı video teşekkür ederiz. Ama kapatılan uygulamalarada dikkat edin banka uygulamalarından birini önceden kapattığımda beni güvenlik sorunu var diye aramışlardı
teşekkür ederimGüz Bir paylaşım
rica ederim beğenip yorum atarsan videoya sevinirimemeğine saglık hocam teşekürler
rica ederim beğenip yorum atarsan videoya sevinirimBilgilendirici bir video olmuş teşekkürler. İşime yarayacak.
rica ederim, sesli anlatımı ortam müsait olmadığı için yapamadım bide telefondan kayıt aldığım ortam seslerini de alır diye açamadım. videoyu beğenip yorum yaparsanız sevinirimVideo güzel,sesli anlatım olsaymış daha güzel olurmuş.Eline sağlık.
ccleaner daha çok temizlik ve güvenlik ile alakalı, bu uygulama ise Ram Temizliği, CPU Temizliği, Antivürüs, Depolama Alanı vs Aklına Gelebilcek Tüm İşlemleri Yapabiliyor.CCleaner ile farkı ne ?
Yalnızca android telefonlarda mı geçerli ? Ben iPhone 12 kullanıcısıyım CCleaner'a alternatif program arıyorumccleaner daha çok temizlik ve güvenlik ile alakalı, bu uygulama ise Ram Temizliği, CPU Temizliği, Antivürüs, Depolama Alanı vs Aklına Gelebilcek Tüm İşlemleri Yapabiliyor.
Farklardan birisi ise, arka plandanki kapatma özelliği yok cc de
iphone yi kullanmama sebeplerinden birisi işte bu, insanı sıkıyor herşeye kısıtlama getiriyor android öyle değil, başka yerden uygulama yüklemeden önce sana söylüyor bak birşey olursa benden değil diye sende yüklüyon yada yüklemiyon. ben yıllardır androidciyim onun için iphonede varmı böyle program bilmiyorum.Yalnızca android telefonlarda mı geçerli ? Ben iPhone 12 kullanıcısıyım CCleaner'a alternatif program arıyorum
rica ederim, videoyu beğenip yorum atarsınız sevinirimçalıştı teşekkürler
bende senelerin android kullanıcısıydım iosa geçince açık yazılım göremediğimiz için buhrana kapıldıkiphone yi kullanmama sebeplerinden birisi işte bu, insanı sıkıyor herşeye kısıtlama getiriyor android öyle değil, başka yerden uygulama yüklemeden önce sana söylüyor bak birşey olursa benden değil diye sende yüklüyon yada yüklemiyon. ben yıllardır androidciyim onun için iphonede varmı böyle program bilmiyorum.
bende senelerin android kullanıcısıydım iosa geçince açık yazılım göremediğimiz için buhrana kapıldıkyine de teşekkür ederim adaş
sorunsuz çalışıyor tavsiye ederimMerhaba, Android 12 Dahil Olmak Üzere Tüm Android Telefonlarda Çalışan Arka Plan Uygulamalarını Kapatan Programın Nasıl Çalıştığını Sizlere Gösterdim.
Videoyu Beğenip ve Yorum Yaparsanız Bu Gibi Faydalı İçeriklerin Devamı Gelir.
Teşekkürler
Telefon: Poco x3 Pro
Andorid Sürüm: Şuanda 11, Yakında 12 Alacak
- - - - - - - - - - - - -
Video:
Programın Linki:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Not: Yorum Kasmak İçin Yorum Yapmayın, Eğer Sizde Çalışmıyorsa Lütfen Yorumdan veya Özelden İletişime Geçin.
teşekkür ederim, videoyu beğenip yorum atarsınız sevinirimsorunsuz çalışıyor tavsiye ederim
Ama çalışması engellenince program yine arka planda çalışan şeyleri çalıştıramayacakBenim kullandığım banka uygulamasında böyle birşey yok, bu işlem sadece arka planda çalışmasını engelliyor. uygulamadan çıkış yapmıyor
arka planda çalışmasını istediğiniz programların TİK 'ini kaldırıp yaparsanız işlemi kapatmaz .Ama çalışması engellenince program yine arka planda çalışan şeyleri çalıştıramayacak
teşekkür ederim, 1. sıradaki amaç pil tasarrufu yapmak, 2. sırada telefonun hızlandırılması.Bilgilendirme için teşekkürler. Kasma yaşayanlar için faydalı bir konu
yararlı olması için elimden geleni yaptım, yapamayanlara yardımcı olurum yineKral Denicemde İnşallah Olur Yararlı Bir Konu Açmıssın Eline Sağlık
Cihaz : Poco X3 NFC
işinize yaramasına sevindim. videoyu beğenerek ve yorum yaparak bana destek olabilirsin.eyw kral işe yaradı sagolsın