arkadadaslar korması iyi bir sw de vpn vs. ile sınırsız vote yapabılırmıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaslar bana yardım lazım serverin ip sini vermıcem reklam olması dıye ama vote olayı sw de var vpn yada tampermonkey ıle scıprt yapıp fln sınırısz vote yapabılırmıyım yada bırden fazla suan hem chromeden hem de operanın vpn sınden alıyorum 2 adet ama daha cok alabılırmıyım birde serverin ip sini yazcam yorumlara gore duzenlıcem yasaksa yazamıycam kb ama koruması iyi gibi survival serverı bu arada ( kez vote verınce 12 saat bekleme suresı var )

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kullanıcı adınıda yazman gerekli olduğu için ne kadar vpn kullansanda kullanıcı adını değiştirmen gerek

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka kullanıcı adınıda yazman lazım. Olmuyor ama

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaslar bana yardım lazım serverin ip sini vermıcem reklam olması dıye ama vote olayı sw de var vpn yada tampermonkey ıle scıprt yapıp fln sınırısz vote yapabılırmıyım yada bırden fazla suan hem chromeden hem de operanın vpn sınden alıyorum 2 adet ama daha cok alabılırmıyım birde serverin ip sini yazcam yorumlara gore duzenlıcem yasaksa yazamıycam kb ama koruması iyi gibi survival serverı bu arada ( kez vote verınce 12 saat bekleme suresı var )
Kardeş Minecraftı nerden indirdin Ve Nerden Server Buluyosun onlinede Bende Oynamak İstiyorum Ama Bulamıyorum ..

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kullanıcı adını yazdığın için vote sitesine malesef imkansız sadece 2 hesap üstünden toplam 2 kere olacak şekilde yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...