Süper Üye
vay onu bilmiyodum dostum çok teşekkürlergizlice ayrıl diye bi tuş var onu kullan dostum fark etmezler bile
sessize alıp arşive atıyorsun bütün sorun ortadan kalkıyor
hocam sevgilimin olmadığını biliyorlar ama yine de teşekkürler değerli fikrin içinknk gruptan çık sevgilim kızıyor diye de yalan söyle yada sadece grubu sessize almayı deneyebilirsin...
Kral peki ne tarz şeylerden konuşuluyor ki seni bu kadar rahatsız etmişvay onu bilmiyodum dostum çok teşekkürler
Post automatically merged:
eyvallah
Post automatically merged:
hocam sevgilimin olmadığını biliyorlar ama yine de teşekkürler değerli fikrin için
Öyle bir tuş varmı hocam bende deneyecektim bulamadımgizlice ayrıl diye bi tuş var onu kullan dostum fark etmezler bile
Gizlice ayrıl diye bir buton geldi iyi ki de geldi habersizce ansızın alıyorlar içeride saçma sapan seviyesiz insanlara dönüşüyorlar gerek yok hocamÖncelikle iyi geceler MH ailesi. Benim malesef ki bir sorunum var; ortaokul arkadaşlarım bir wp grubu oluşturmuşlar ve gruba beni de almışlar ama grupta o kadar boş yapılıyor ki anlatamam 10 dakika okusanız başınız ağrır o kadar zaman geçti arkadaşlığımız var diye, ayıp olmasın diye çıkamıyorum sessize de aldım ama illaki gözüm kaçıyor o gruba ne yapayım sizce, teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?