RedMen' Alıntı:Arkadaşın Düşman Forumlarınızdan Hile İndirmiştir Açılması İçin Host Dosyasını Temizlemelidir.
LeftSpace' Alıntı:rsthosts programı ile host dosyanı temizle ve windows güvenlik duvarını varsayılan ayarlara çevir düzelir olmadı modem resetlesin.
taklacierkan' Alıntı:LeftSpace' Alıntı:rsthosts programı ile host dosyanı temizle ve windows güvenlik duvarını varsayılan ayarlara çevir düzelir olmadı modem resetlesin.
tm abi dediklerini yaptım işe yaradı siteye girdi simdiki sorun bu bazı arkadaslardada vardı son 1 haftadır yazılar kırmızıda kalıyor diye konu açıyorlar
benim arkadastada öyle oldu team viver dan kurcaldım ama bilgisayarını yapamadım bi bilgin varmı acaba?
*Mstkmlnr' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:tm abi dediklerini yaptım işe yaradı siteye girdi simdiki sorun bu bazı arkadaslardada vardı son 1 haftadır yazılar kırmızıda kalıyor diye konu açıyorlar
benim arkadastada öyle oldu team viver dan kurcaldım ama bilgisayarını yapamadım bi bilgin varmı acaba?
Tarayıcı eklentilerinin hepsini devre dışı bıraksın. Herhangi bir dns değiştirme programı varsa kapatsın öyle denesin
RedMen' Alıntı:Arkadaşın Düşman Forumlarınızdan Hile İndirmiştir Açılması İçin Host Dosyasını Temizlemelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?