Arkadaşın Hesabıyla Script Açmak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim, Lolde script kullanabilmem için onaylı üye olmam lazım ve ben siteye dün üye oldum ve onaylı üye olmam için 2 gün beklemem lazım, Arkadaşım onaylı üye ve script kullanabiliyor, Acaba onun forum hesabını alsam scripti bende kullanabilir miyim? Şimdi neden bu acele 2 gün bekle diyenleriniz olacak ama ben scripti gos ve elobuddy zamanları kullanıyordum onlar kalktıktan sonra yeni script bulamadım ve dün arkadaşım söyleyince çok heycanlandım. Bende gerçekten sabırsızlanıyorum script kullanmak için elim ayağım titriyor smurf hesaplarımın hepsini banlatmam lazım :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
I have use it from my friends account and didn't get banded

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim, Lolde script kullanabilmem için onaylı üye olmam lazım ve ben siteye dün üye oldum ve onaylı üye olmam için 2 gün beklemem lazım, Arkadaşım onaylı üye ve script kullanabiliyor, Acaba onun forum hesabını alsam scripti bende kullanabilir miyim? Şimdi neden bu acele 2 gün bekle diyenleriniz olacak ama ben scripti gos ve elobuddy zamanları kullanıyordum onlar kalktıktan sonra yeni script bulamadım ve dün arkadaşım söyleyince çok heycanlandım. Bende gerçekten sabırsızlanıyorum script kullanmak için elim ayağım titriyor smurf hesaplarımın hepsini banlatmam lazım :D
Boyle bişey yapmak yasak forum kuralalrina aykiri hesaplarnz kapatılabilir

Üye
6 HİZMET YILI
hesap paylaşmak yasak bilgine dostum ban yersin

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
arkadaşının da kendinin de forum hesabını sıkıntıya sokarsın. evde oturuyorsun zaten takıl forumda eğlen keyfine bak 1 2 gün sonra oynarsın oyununu ne var bunda?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hocam yüksek ihtimal ban yersiniz

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
banın geliyor kankam

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben denedim ama yapamadım yapanlar varsa lütfen bana mesaj atsınlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tamamen yasadışı, yapamazsınız, yasaklanacak, bunu yapmamanızı ve böyle bir durumu beklemenizi tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ban yiyebilirsiniz yasak diye biliyorum hesap paylaşımı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Neyse yapacak bir şey yok arkadaşın hesabının banlanmasını istemem 1 gün daha bekleyeceğiz. cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim konu kapanabilir.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
forumda multi acc yasak ceza alabilirsiniz, ve hesap paylaşımı kesinlikle yasaktır ve o hesabın sorumluluğu o kişiye aittir haberiniz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...