Arkadaşlar 6300 Mavi Öze en iyi hangi heroyu alabilirim sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
dostum şu an oyunda seri seri lig atlamak istiyorsan mid adc seçiyorsun mid gelirse corki cassiopia adc gelirse de ezreal yada aphelios oynuyosun lig atlıyosun

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Vayne, aphelios, kalista, ezrael denemelisin hepsiyle iyi gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Her lane'den bir hero önereceğim ve hepsi metanın en güçlü şampiyonları bence. Sett,Olaf,Syndra önerebileceğim şampiyonlar. ADC olarak ise esnek bir çok seçim bulunmakta fakat en güçlüleri Ezreal ve Aphelios'tur bence. Script ile de Lucian ve Kalista önerebiliirim.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Her lane'den bir hero önereceğim ve hepsi metanın en güçlü şampiyonları bence. Sett,Olaf,Syndra önerebileceğim şampiyonlar. ADC olarak ise esnek bir çok seçim bulunmakta fakat en güçlüleri Ezreal ve Aphelios'tur bence. Script ile de Lucian ve Kalista önerebiliirim.
yakalanma riski var mıdır bide script dediğimiz şey tam olarak ne oluyor minyon falan kaçırmıyor muyuz

HAYDİ GEL İÇELİM
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sylas alabilirsin r si çok iş görür istediğinin r sini al :D

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kalista öneririm. Sc ile çok iyi gidiyor.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sylas çok bozuk kanka denemeni öneririm scriptlik çok bi olayı olmasa bile dodgelese yeter latede yok ediyor

Üye
5 HİZMET YILI
peki ben diyelim ki bilerek besledim böyle 2 20 3 gibi bir skorum var ama bilerek beslediğimi sistem nası algılıyor yani ben atıyorum kötü oynadım 2 20 3 gittim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...