hakaret bir değer taşır mı kanka sence ?İçine atmasın da aldatan kişiye hakaret etsin, o içine attıkları gün gelir dev gibi karşısına dikilir.
Yani bazı insanlar üzülünce yada kötü olaylar olunca küfür edip rahatladıklarını söylüyor ama dediğin gibi pek bir değeri yok.hakaret bir değer taşır mı kanka sence ?
benim de düşüncem şu yönde zaten seni aldatmış birinin gözünde artık bir hiçsin hakaret boş bir şey yani sende onu yok sayarsan karşı tarafı düşündürür diye düşünüyorumYani bazı insanlar üzülünce yada kötü olaylar olunca küfür edip rahatladıklarını söylüyor ama dediğin gibi pek bir değeri yok.
mantıklı bir bakış açısı. sana değer vermeyen birisine laf anlatmaya bile değmez. sil hayatından, kafandan hayatına devam et.benim de düşüncem şu yönde zaten seni aldatmış birinin gözünde artık bir hiçsin hakaret boş bir şey yani sende onu yok sayarsan karşı tarafı düşündürür diye düşünüyorum
aynen öyle böylece üzülmemiş veya kafaya takmamayı en kısa süreye indirmiş oluruz tabi bunun farkına tahmini 5 ayda vardımmantıklı bir bakış açısı. sana değer vermeyen birisine laf anlatmaya bile değmez. sil hayatından, kafandan hayatına devam et.