15 Haz 2016 #1 samed003 S Üye Katılım 23 Nis 2016 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Arkadaslar Ben Ben Profilime resim nasıl ekleyebilirim Bi Türlü Yapamadım da Yardım Edermısınz
17 Haz 2016 #2 emrefilomc E Üye Katılım 13 Haz 2016 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI ayarlar kısmından avatar yazıo oraya tıkla url çıkcak resmin url sini oraya yapıştır Oyla 0 Olumsuz oyla
18 Haz 2016 Konuyu başlatan #3 samed003 S Üye Katılım 23 Nis 2016 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI emrefilomc' Alıntı: ayarlar kısmından avatar yazıo oraya tıkla url çıkcak resmin url sini oraya yapıştır Genişletmek için tıklayın ... Nası url anlamdım :huh: :huh: :huh: :huh: Oyla 0 Olumsuz oyla
emrefilomc' Alıntı: ayarlar kısmından avatar yazıo oraya tıkla url çıkcak resmin url sini oraya yapıştır Genişletmek için tıklayın ... Nası url anlamdım :huh: :huh: :huh: :huh:
18 Haz 2016 #4 emrefilomc E Üye Katılım 13 Haz 2016 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI samed003' Alıntı: emrefilomc' Alıntı: ayarlar kısmından avatar yazıo oraya tıkla url çıkcak resmin url sini oraya yapıştır Genişletmek için tıklayın ... Nası url anlamdım :huh: :huh: :huh: :huh: Genişletmek için tıklayın ... URL yani linkini yapıştır Oyla 0 Olumsuz oyla
samed003' Alıntı: emrefilomc' Alıntı: ayarlar kısmından avatar yazıo oraya tıkla url çıkcak resmin url sini oraya yapıştır Genişletmek için tıklayın ... Nası url anlamdım :huh: :huh: :huh: :huh: Genişletmek için tıklayın ... URL yani linkini yapıştır