Çözüldü Gizlide olan telefon numarası nasıl açık hâle getirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi telefon numaram gizlide değil olarak gözüküyor fakat birini arayamıyorum. Aradığımda numaram gizli olarak gözüküyor. Bir türlü numaramı açık yapamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda sadece robot açıyor ve taşlama yapmamı istiyor. Yapıyorum, en sonunda herkesin bildiği şeyleri söylüyor yani gerçek bir insana bağlanamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda numaramı nasıl yeniden açık yapabilirim?

1000005694.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sorunum çözüldü bir şekilde müşteri hizmetlerine bağladım kadın numarayı gizleme servisini aç kapa yaptı düzeldi çok yüksek ihtimalle buga girmiş numara
Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yüklediğin görsel gözükmüyor + hangi hattı kullanıyorsan playstore den uygulamasını indir ve uygulamadan hat işlemlerine gir

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
uygulamayı indiirp hat işlemlerinden halledebilirsin yada müşteri hizmetleri üzerinden görüntü gözükmüyor malesef

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yüklediğin görsel gözükmüyor + hangi hattı kullanıyorsan playstore den uygulamasını indir ve uygulamadan hat işlemlerine gir
Ss yükledim ss teki gibi numaramı gizle seçeneği kapalı fakat birini arayınca numaram gizli olarak gözüküyor

Fotoğrafı tekrar ekler misiniz? @FatihxPubg
Ekledim

uygulamayı indiirp hat işlemlerinden halledebilirsin yada müşteri hizmetleri üzerinden görüntü gözükmüyor malesef
Ss ekledim ss teki gibi numaramı gizle seçeneği kapalı fakat birini arayınca numaram gizli olarak gözüküyor

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ss yükledim ss teki gibi numaramı gizle seçeneği kapalı fakat birini arayınca numaram gizli olarak gözüküyor

Ekledim

Ss ekledim ss teki gibi numaramı gizle seçeneği kapalı fakat birini arayınca numaram gizli olarak gözüküyor
Uygulamada sıkıntı yokmuş müşteri hizmetlerine de bağlanmıyorsa en yakın müşteri bayii'sine gitmen gerek çözemediysen hala

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka kullandığın operatör hangisiyse onun müşteri hizmetleri ile iletişime geç hallederler hemen
Türk Telekom ama müşteri hizmetleri geçici olarak kapandı mı ne olduysa hiç haberim yok en son 1 yıl önce aramıştım açmışlardı şimdi robot açıyor canlı desteğe bağlanamıyorum başkalarının telefonundan da denedim olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Türk Telekom ama müşteri hizmetleri geçici olarak kapandı mı ne olduysa hiç haberim yok en son 1 yıl önce aramıştım açmışlardı şimdi robot açıyor canlı desteğe bağlanamıyorum başkalarının telefonundan da denedim olmadı
değişik kanka valla o zaman şey yap en yakın tt şubesine git orada yardımcı olurlar

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sorunum çözüldü bir şekilde müşteri hizmetlerine bağladım kadın numarayı gizleme servisini aç kapa yaptı düzeldi çok yüksek ihtimalle buga girmiş numara

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...