Arkadaslar bilgisayarim cok isiniyor ne yapa bilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
meraba arkadaslar benim bilgisayarim(leptop) cok isiniyor n yapabilirim yardimci olucak varmi bana kendiliginden kapaniyor bilgisayar yarim edin lutfen

ApranaXx
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
pc hakkında bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırız özellikleri ve donanımı nedir?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
termal macunu yenileyebilirsin,soğutucu blokları temizleyebilirsin,cpu yuk bindiricek programları azaltabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kendin yapamazsın bilgisayarcı sökçek fanlara zamanla tozlar yapışıyor onları temizleycek mecburen götürmen gerek

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
meraba arkadaslar benim bilgisayarim cok isiniyor n yapabilirim yardimci olucak varmi bana kendiliginden kapaniyor bilgisayar yarim edin lutfen
Laptop kullanıyorsanız altına fan ekipmani alabilirsiniz.masa üstü ise fanları kontrol edin temizleyin.yada fazladan fan ekleyin

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
birde bilgisayarı kullanırken altındaki fanların kapatmamaya özen göster kucağına falan alırsan

Mͫuͧhͪaͣmͫmͫeͤtͭ
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Pc altı fanlar var kardesım bı tane al ıyısınden ben faydasını gormustum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Laptop ise termal macun tavsiye ederim içini aç işlemicinin üzerindeki eski termal macunu temizle sonra yenisini sür geri kapat ısınmanı epey bir etkileyecektir. Bunu normal de senede bir yapman gerekir. Daha çok toz alıyorsan 6 ayda bir yap

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
7.Yıllık bilgisayar demişsin zaten ama termal macun yenileyip altına güçlü bir hava soğutma alabilirsin.

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Termal macunları yenilemeyi ve soğutucu almayı düşün kanka

one eyed
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Fanları temizlemeyi deneyebilirsin eğer hala çok ısınıyorsa çok pahalı olmayacak şekilde soğutuculara göz at internetten

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
düzenli temizliğini yapmıyorsan 1 parmak kadar toz birikmiştir bu havanın tahliye edilen yerlerinde bunların temizliğini kendin yapabilirsin sorun geçmezse macunları değiştirmen gerekebilir macunlar konusundada profesyonel birinden yardım almanı tavsiye ederim

ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Özellilerini Ve Donanımı Hakkında Bilgi Verirsen Daha Kolay Yardımcı Olabiliriz...

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
termal macunu değiştir ve iç temizliğini yap birde ek olarak altına bi soğutucu alabilirsin termal macunu ve iç fan temizliğinden sonra düşecektir zaten ek soğutucu ile daha sağlıklı hale getirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Isınıp kapandığında hemen açıp tekrar kapandığı oluyormu ? Çok az ayrıntı vermişsin. Muhtemelen tozlanmış ve macunu kurumuştur. temizleyip macunu yenilersen problem kalmaz. eğer soğumadan açamıyorsan bilgisayarını aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırak öyle dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...