sildim zaten kral acaba inanan varmıdır bunlara yaevet dolandırıcı dostum dikkate alma sil mesajı
sildim kankaSende 85 dolar gondermek icin bi 50 dolar istemeyi dene kardesim bakalim dusecekler mi
arkadaşığın dediği gibi yap mail adresi yazıyor geri dönüş yap böyle böyle deSende 85 dolar gondermek icin bi 50 dolar istemeyi dene kardesim bakalim dusecekler mi
o dediğinden bizde yok kral, işimizi şansa bırakmıyoruz hiçbirzamanşansını denemiş garibim![]()
50 cok olur bi 35 isterse dusebilirler gariplerarkadaşığın dediği gibi yap mail adresi yazıyor geri dönüş yap böyle böyle de![]()
kanka aslında bunları tacizden şikaet edip bi bukarda parasını tazminat alıcanda zor bekanka bence o emaili atanı siber suçlara şikayet et akıllansın
6 aymı ney mahkeme süreci kısa olsa kendime atarım mesajıkanka aslında bunları tacizden şikaet edip bi bukarda parasını tazminat alıcanda zor be![]()
artık ne kadar koparırsa kardır bencekanka aslında bunları tacizden şikaet edip bi bukarda parasını tazminat alıcanda zor be![]()
demi ya kanka 20 dolarlarını alsamda yeter banaartık ne kadar koparırsa kardır bence![]()
20 az bir 50 60 alıcan çatır çutur harcıcandemi ya kanka 20 dolarlarını alsamda yeter bana
nedenSonu zaten @gmail.com ile bitiyorsa baştan kaybettiler .d
niye başkan benim hesapta gmail ne oluyor gmaillerdeSonu zaten @gmail.com ile bitiyorsa baştan kaybettiler .d
nESizlere mail atarak kendilerini, polis, asker veya savcı olarak tanıtan şahıslara inanmayın!