- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
ama fiyatı çok pahalı dağilmiBence Gayet Çok güzel bir sistem Bir çok oyunu kaldırır Gta V en az 110 fps Teşekkür Ederim
bencede bana ekran kartı ve işlemcisi düşük geldibence alınmaz itopyadan yada ince hesaptan daha iyi kasa alabilirsin
İşlemcisi iyi hocambencede bana ekran kartı ve işlemcisi düşük geldi
9 Nesil işlemci artık alınmaz onun yerine Ryzen 3 3100 3500X 3600 alınabilir.Alınabilir.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapöneri olarakta bu bilgisayara bakabilirsiniz.
Olabilir. Ancak 9.nesil işlemcinin hala iş göreceğini düşünüyorum.9 Nesil işlemci artık alınmaz onun yerine Ryzen 3 3100 3500X 3600 alınabilir.
Hayır 9400F almak ölü yatırım oluyor ileride yeni işlemci almak isterse anakarı değiştirmek gerekiyor onun dışında Ryzen 3500X 3600 9400F rahatça geçiyor AMD işlemci almak daha iyi.Olabilir. Ancak 9.nesil işlemcinin hala iş göreceğini düşünüyorum.
Anlıyorum. Beni de bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Hayır 9400F almak ölü yatırım oluyor ileride yeni işlemci almak isterse anakarı değiştirmek gerekiyor onun dışında Ryzen 3500X 3600 9400F rahatça geçiyor AMD işlemci almak daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?