Süper Üye
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Arkadaşlar nasıl? Bunu almayı düşünüyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
hangi parçalar hocamiş görür ama parçalar kalite olarak çok altta gibi geldi bana
Günümüzün koşullarında 15.000 TL'ye böyle bir sistemi kaçırmamalısın. Tek tavsiyem, bütçene biraz daha ekleyebiliyorsan RAM'i 32 GB yapman olacaktır. İyi günlerde kullanBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşlar nasıl? Bunu almayı düşünüyorum.
özellikle ssdyi araştır birde kasanın önü mesh değil sanırım 5600 ısınan bir işlemcihangi parçalar hocam
sadece ekran kartı 9k hocamortalama kasa hariç 9 bin tl ye aynı sistemi dizebilirsin ama uğraşmak istemezsen alabilirsin fakat çok fazla ısınıyor o işlemci
15.799 hocam değerlendirmeniz için teşekkür edrerimSinerji Clay Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT Oyun Bilgisayarı, oldukça güçlü bir yapıya sahip bir bilgisayar gibi görünüyor. Ryzen 5 5600 işlemci, 16 GB RAM ve RX6700XT ekran kartı, yüksek performanslı oyunlar için oldukça yeterli olacaktır. Ayrıca, 512 GB NVMe M.2 SSD depolama alanı da oldukça iyi bir seçimdir.
Linkte gördüğüm kadarıyla fiyatı 17.799,00 TL olarak belirtiliyor. Fiyat, yüksek performanslı bir oyun bilgisayarı için oldukça uygun görünüyor. Ancak, aynı özelliklere sahip diğer bilgisayarlara da bakarak fiyat karşılaştırması yapmanızı öneririm.
Dizmeyi düşünüyorsan b450 anakart kullanma çünkü çok kısıtlayan bir seriBende dizmeyi düşünüyorum bunada göz atacağım bence tercih edilebilir.
Tamam reis dikkate alirimDizmeyi düşünüyorsan b450 anakart kullanma çünkü çok kısıtlayan bir seri
hocam aynı ayarda daha ucuz ekran kartlarından bahsediyorum tabi birde 1 ay beklersen bu fiyat 9binden 7-8 binlere kadar düşüyor bilgin olsunsadece ekran kartı 9k hocam
Hocam günümüzde 16 hala daha idare etmektedir rami 32 yapmak saçmalık olucakdir MHz yukseltilmeli bunun yerineGünümüzün koşullarında 15.000 TL'ye böyle bir sistemi kaçırmamalısın. Tek tavsiyem, bütçene biraz daha ekleyebiliyorsan RAM'i 32 GB yapman olacaktır. İyi günlerde kullan![]()