seviyom ama kanka yabişey olmaz kanka akışına bırak
Gitme derimaga bugün yolda gidiyoduk babası arabayla yapıstı yanımıza aldı kızı goturdu 20 saatir ulasamıom kıza ama engellememıs sızce evıne gıdım mı
Açık söylüyorum seviyorsan git dayağını ye gel en azından +'ın oluraga bugün yolda gidiyoduk babası arabayla yapıstı yanımıza aldı kızı goturdu 20 saatir ulasamıom kıza ama engellememıs sızce evıne gıdım mı
Kanka onu bunu boşverde sen nasıl -6 tepki puanı yaptın la
Bana makul geldi.Açık söylüyorum seviyorsan git dayağını ye gel en azından +'ın olur
Tabii ben seviyorsam ki çok seviyorum aslanlar gibi babasına gittim tekme tokat dövdü sonra senden damat olur dedi hala birlikteyizBana makul geldi.![]()
aga birine dislike verdim her yaptıgım yoruma dislike attı cocukTepki neye göre yapılıyor
ohaTabii ben seviyorsam ki çok seviyorum aslanlar gibi babasına gittim tekme tokat dövdü sonra senden damat olur dedi hala birlikteyiz
inşallah oyle olurgitme kardeşim bekle. ortalık 1 2 güne sakinleşir. kız sana ulaşır bi şekilde. varsayalım ki telefonu elinden alındı. numaranı ezbere biliyordur mutlaka seni başka telden arar seviyorsa kendisi de. sıkma canını
cozulmedı denedikÇok seviyorum de çözülür
diyosun heZamana bırak sakın evine gitme nikahlı karın değil sonuçları ağır olabilir.
17Kçayaşındasınızki ben onu analmadım babası böyle bir tepki göstermiş
babası benı keserBekle reis evine gidersen babası iyice sinirlenir ortalık sakinleşsin biraz sonra kız sana ulaşır zaten
Tamamdır sağolaga birine dislike verdim her yaptıgım yoruma dislike attı cocuk
Post automatically merged:
oha
inşallah oyle olur
cozulmedı denedik
diyosun he
17