Dostum az önce bir arkadaş dedi ki oyunun saati 5 saat ileri imiş o yüzden o ban ise 10 dakikalıkmış ama hesabını riske atacağım diyorsun buyur gir bypass ve hile ile.5 saat ban yedim oyunu açtım kapadım kalktı
aga kardeşim yeni kalktı pcden saat 5den beri pubg oynuyor hileyle ban falan yemedi şansa biz yeriz girsekDostum az önce bir arkadaş dedi ki oyunun saati 5 saat ileri imiş o yüzden o ban ise 10 dakikalıkmış ama hesabını riske atacağım diyorsun buyur gir bypass ve hile ile.
öyle şuan 10 dakikalık ban atıyolar bende kullanmıyorum şuan güncelleme süreci geçsin 1-2 hafta sonra devammaga kardeşim yeni kalktı pcden saat 5den beri pubg oynuyor hileyle ban falan yemedi şansa biz yeriz girsek
O rankda ban yeme olasiligin çok düşük ban yeme şansn ranka göre artıyor kim nederse desin as ligine kadar bypas + recoil oynamştm hc ban yoktu fatih oyunculari as oyunculari gelince dkklk seri ban yeme dalgasina yakalandim ve şoyle bir şeyin frkina vardim gece ban yeme riski çok az gunduz e gore bypassdan.Hesap: yan
Seviye: 28
Rank: Gümüş 2
Amaç: deneme
Oyun stili: Agresif
Harita: Sanhok
Oyun adedi: 7
Tür: squad
Toplam win: 7
Toplam kill: 98
Hile ve ban durumu: Safe
Ben şunları yaşadım. iki kere arada 5 gün olucak şekilde 10 dakka ban yedim. sonra burada herkes 10 dakka ban yedim demeye başlayınca hepsini sildim. Şu anda tencentten orta doğu oyun bulmuyo squad. o nedenle bypass yapmaya karar verdim. telden olunca basart basmaz giriyo. tencentten olunca neredeyse squad girmiyo. geçen 4v4 oynayamadık resmen. Neyse. Deneme amaçlı şu an bayağı göstere göstere takılıyorum. tek sorunum aralıklı olarak kasmalar yaşıyorum. Senin gece ban yemiyosun dediğini ve rank konusunda deiklerini de not ettim aklıma.O rankda ban yeme olasiligin çok düşük ban yeme şansn ranka göre artıyor kim nederse desin as ligine kadar bypas + recoil oynamştm hc ban yoktu fatih oyunculari as oyunculari gelince dkklk seri ban yeme dalgasina yakalandim ve şoyle bir şeyin frkina vardim gece ban yeme riski çok az gunduz e gore bypassdan.
Post automatically merged:
Ee reis czech konu açmış onu uyguladigin halde hala ban yemeye devam ettinmi ?
ana hesap squad kasıyorum sadece esp ve bypass bakalım nolcak 5 civarı bi 10dakkalık yemiştimHesap: Ana
Harita: Vikendi
Maç: Squad
Hile: Dword ESP
Kill: 0 Adam bile görmedim.
Bypass: Var
Denilen her şey yapıldı.
Oyun ortası 10 Dakika ban.
Bypass KESİNLİKLE güvenli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?