Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar C# Öğrenmek istiyorum fakat sayısalım hiç yok
@Avici bende ilerde kodlama ile uğraşmak istiyorum bendede sayısal 0 matematikden anlamıyorum ve matematik gerekmemeli bence çünkü hiç yoktansa ingilizce bilmek daha mantıklı çünkü kodlar ingilizce ama matematik gereksiz olmadı hesap makinesi diye birşey var yani,ama sanırım yinede okuyacaksan okul olarak matematik istiyorlar.
Olacağını sanmıyorum. Bende eşit ağırlık olan biriyim lakin okulda ders olarak görüyoruz ve gayet basit. Sadece çarpma vs olan işlemlerde zorlar biraz. Onun dışında basit olarak başlangıçta sorun yaşamazsın. Hile için ise yaşayabilirsin belki bilemiyorum ama eğitim için diyorsan başarabilirsin. En baştan başlayıp For/While döngülerine kadar kolay ilerlersin. Gerisi biraz zorlar ama.
Matematiğe pek gerek yok ezberin iyiyse mantık yürütebiliyosan ve ingilizcen iyiyse senden iyisi yok tek işine yarıcak konu algoritma algoritma öğren gerisi teferruat yazılım işinde